Quinyx algemeen gebruik FAQs

Updated by Daniel Sjögren

V: Is er een personeelsportal voor Quinyx?

A: Ja! Lees er meer over hier!

V: Kan ik nog steeds toegang krijgen tot de "Classic" URL?

A: De Classic root URLs app.quinyx.com en rc.quinyx.com zijn niet toegankelijk via het web. Dit betekent dat oude bladwijzers die naar deze verwijzen moeten worden bijgewerkt naar web.quinyx.com en web-rc.quinyx.com.

Deze wijziging heeft geen invloed op Webpunch (app.quinyx.com/Webpunch3) of Classic SAML-paden
V: Hoelang duurt het voordat ik automatisch uit Quinyx wordt uitgelogd?

A: U kunt de uitlogtijd instellen in Groepsbeheer. U kunt kiezen tussen 5 en 60 minuten.

V: Is er een Quinyx testomgeving?

A: Ja. web-rc.quinyx.com.

V: Kunnen openingstijden worden ingesteld in Quinyx?

A: Op dit moment niet. Maar reguliere openingstijden samen met afwijkende dagen is iets wat we in de toekomst zullen ondersteunen.

V: Ik heb een idee over hoe de functionaliteit van Quinyx verbeterd kan worden; wat moet ik doen?

A: Als u niet vindt wat u zoekt, deel dan uw idee/feedback via de Stuur ons feedback knop in Quinyx.

V: Ondersteunt Quinyx de Lagen om anställningsskydd (LAS)?

A: Momenteel ondersteunt Quinyx geen regels van de Lagen om anställningsskydd (LAS). Quinyx houdt alleen gewerkte dagen en uren bij, niet hoe een werknemer is daadwerkelijk wettelijk in dienst. Waarschijnlijk kunt u meer informatie over de Wet op de Arbeidsbescherming vinden in het HR-systeem van uw organisatie of in HR-gerelateerde documentatie.