Frontline Portal - Een map delen

Updated by Leigh Hutchens

Om een map te delen buiten uw groep, klik op Bestanden > klik op de 3-punten.

Selecteer Delen uit de map menu opties.

Elke gebruiker die in dezelfde groep zit als de gebruiker die de map heeft gemaakt, kan de map delen (bijvoorbeeld, als John op het hoofdkantoor een map maakt, dan kan Julie op het hoofdkantoor deze map ook delen).

Kies met wie de map gedeeld moet worden door Winkels, Groepen, of Opgeslagen lijsten.

te selecteren. Alle gebruikers in de winkels en groepen die u selecteert, hebben toegang tot deze map en alle bestanden erin.

Tip! U kunt de selectie op elk moment aanpassen.