Quinyx Messenger

Updated by Leigh Hutchens

Inleiding

Messenger introduceert een rijke, moderne Chat-ervaring die directe communicatie met individuen of groepen binnen een beheerde, controleerbare werkplektool mogelijk maakt.

Om toegang te krijgen tot Messenger, moet de Messenger-module voor uw organisatie zijn geactiveerd. Neem hiervoor contact op met uw accountvertegenwoordiger.

Messenger toestemmingen

Messenger setup voor managers in web

Standaard zal de Messenger-functionaliteit uitgeschakeld zijn. U kunt bepalen wie toegang heeft tot Messenger door de toestemming voor Messenger in te schakelen onder elke rol, te vinden onder Accountinstellingen > Rolbeheer > Rol bewerken.

Let op dat er momenteel geen verschil is tussen lees- en schrijfrechten, aangezien alle functionaliteit die in Messenger wordt gepresenteerd, wordt geactiveerd met zowel leesrechten als schrijfrechten.

1. Ga naar Accountinstellingen.
  2. Selecteer Rolbeheer.
  3. Voor de geselecteerde rol, klik op Rol bewerken.
  4. Dit opent de toestemmingen, waar u Messenger kunt zien en de rol schrijfrechten kunt geven om Messenger te activeren voor de gebruikers met deze rol.
Personeelsportal en mobiele instellingen

Om de Messenger-functionaliteit te activeren voor gebruikers in de mobiele app en het personeelsportal, moet u naar

1. Accountinstellingengaan > Toegangsrechten > Mobiele en personeelsportal-rechten.
  2. Selecteer de personeelscategorie waarvoor u Messenger wilt activeren.
  3. Stel Messenger in op Lezen-toegang voor de personeelscategorie waarvoor u de functie wilt activeren.

Wie kan een Messenger-bericht naar wie sturen?

Alle gebruikers die de Messenger-functionaliteit geactiveerd hebben, kunnen berichten sturen naar alle collega's en managers in de groepen waar ze een rol hebben (zowel gebruikers met een directe rol als geërfde rollen).

Merk op dat er een limiet van 100 MB geldt voor Messenger-bijlagen.

Andere gebruikers in de groepen waar de werknemer toegang toe heeft, moeten ook de Messenger-toestemming geactiveerd hebben om zichtbaar te zijn in Messenger. Dit betekent dat gebruikers berichten kunnen sturen naar al hun collega's in de groepen waar ze een rol hebben.

Tijd formaat

De tijd wordt weergegeven in een 24-uurs indeling voor Messenger.