Frontline Portal - Het downloaden van meerdere bestanden

Updated by Leigh Hutchens

Als u meerdere bestanden tegelijk wilt downloaden, kunt u dit eenvoudig doen door de onderstaande instructies te volgen.

Meerdere bestanden in een map downloaden

Ga naar het tabblad Bestanden vanaf het startscherm. Selecteer de map(pen) die het bestand of de bestanden bevatten die u wilt downloaden.

U kunt ook meerdere bestanden voor download selecteren uit verschillende mappen. Bijvoorbeeld, u kunt naar Map A gaan en enkele bestanden selecteren en vervolgens naar Map B gaan, enkele bestanden selecteren en downloaden.

Als u al weet dat u alle bestanden in een map wilt downloaden, klikt u eenvoudig op de ellips (drie puntjes) op de map en selecteert u Downloaden.

Lees meer over hoe u individuele bestanden kunt downloaden hier.