Mobiel - Problemen met pushmeldingen

Updated by Leigh Hutchens

Als u problemen heeft met pushmeldingen, raden we u aan eerst te controleren of u Qmails ontvangt, aangezien de Qmail een pushmelding activeert. Als u geen Qmails ontvangt, moet u contact opnemen met uw manager en ervoor zorgen dat u de juiste instellingen heeft om Qmails te ontvangen op uw personeelskaart onder het tabblad Personen in web.quinyx.com.

Als u wel Qmails ontvangt maar geen pushmeldingen, moet u ervoor zorgen dat de volgende instellingen zijn toegestaan/geactiveerd:

• Sta pushmeldingen toe op de instellingenpagina in de Quinyx Mobile-app.
  • Sta pushmeldingen toe in de instellingen van uw telefoon voor de Quinyx-app.
  • Zorg ervoor dat de batterijbesparingsmodus niet is geactiveerd.

Sta pushmeldingen toe in de telefooninstellingen met iPhone: Instellingen > Quinyx > Meldingen > Sta meldingen toe.

Sta pushmeldingen toe in de telefooninstellingen met de meeste Android-telefoons: Instellingen > Apps en meldingen > Quinyx > Meldingen > Meldingen weergeven.