Frontline Portal - Opmerkingen

Updated by Daniel Sjögren

Opmerkingen

Bij het maken of gebruiken van bronnen in het Frontline Portal, heeft u de mogelijkheid om te communiceren met uw collega's via opmerkingen.

Het opmaken van uw tekst

Bij het schrijven van uw opmerking kunt u uw tekst opmaken met behulp van de volgende tools:

• Body: U kunt uw opmerking opmaken met verschillende koppen.
  • Cursief of vetgedrukt: Selecteer of uw tekst cursief of vetgedrukt moet zijn met behulp van het T-icoon in het opmerkingenveld, of door gebruik te maken van standaard sneltoetsen zoals CTRL/CMD + I, of CTRL/CMD + B
  • Citaten: U kunt citaten toevoegen aan uw opmerking om iets te benadrukken.
  • Ongeordende lijst: U kunt ongeordende lijstitems toevoegen aan uw opmerking.
  • Geordende lijst: U kunt geordende lijstitems toevoegen aan uw opmerking.
  • Het toevoegen van links (URL's) aan een opmerking: U kunt links (URL's) toevoegen aan uw opmerkingen in het Frontline Portal. Om een link toe te voegen in een opmerking, markeert u de tekst in uw opmerking die u wilt linken, drukt u vervolgens op het kettingicoon, voegt u de URL toe en klikt u op Bevestigen. Als u uw link wilt verwijderen of bewerken zonder uw hele opmerking te verwijderen, drukt u op het penicoon, verwijdert u het gekoppelde deel van uw opmerking en drukt u op Opslaan.

• Bijlagen toevoegen: U kunt bijlagen zoals afbeeldingen of GIF's toevoegen aan uw opmerkingen door op het Paperclip-icoon te drukken.
Opmerking bewerken

U kunt uw bestaande opmerking(en) bewerken door eroverheen te zweven en vervolgens op het Pennen-icoon te drukken. Wanneer u klaar bent met bewerken, drukt u op Opslaan.

Opmerking verwijderen

U kunt uw bestaande opmerking(en) verwijderen door eroverheen te zweven en vervolgens op het Prullenbak-icoon te drukken. Als u een opmerking verwijdert, is deze niet meer herstelbaar. Druk op Verwijderen om te bevestigen.