Frontline Portal - Evenementen creëren

Updated by Daniel Sjögren

U kunt gebeurtenissen aanmaken in het Frontline Portal. Gebeurtenissen kunnen handig zijn als u bijvoorbeeld een getimede campagne uitvoert, zoals Black Friday of Cyber Mondays. Evenzo kunt u gebeurtenissen binnen uw organisatie gebruiken om items zoals strategische sessies voor visuele merchandising in te plannen vóór een evenement zoals Black Friday bijvoorbeeld.

Snelle gebeurtenisaanmaak

Om snel een gebeurtenis aan te maken, kunt u:

1. Overschakelen naar de Kalenderweergave in welke resourceweergave u zich ook bevindt.

1. Selecteer een tijd en datum in de kalender om uw gebeurtenis aan te maken. Nadat de tijd en datum zijn geselecteerd, kunt u de gegevens van de gebeurtenis invullen, zoals naam, doelgroep, categorie en tags.

Naast de Kalenderweergave kunt u ook op het plus (+) icoon linksboven klikken vanuit elke weergave en op die manier gebeurtenissen aanmaken.