Versie 0120

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 9 november 2021

Aankomende functionaliteit

Aanstaande wijziging in Schemastatistieken

We ontwikkelen momenteel functionaliteit om weergavegroepen te maken in Planningsstatistieken, vergelijkbaar met de functionaliteit die we al hebben ondersteund op het tabblad Prognose. Hiermee kunt u selecteren welke variabelen u wilt weergeven in Planningsstatistieken, Dashboard en Prognoseoverzicht, en kunt u verschillende gegevenstypen en variabelen in één grafiek groeperen.

Deze extra flexibiliteit betekent dat wanneer deze functionaliteit wordt vrijgegeven, gebruikers weergavegroepen moeten instellen om te definiëren welke gegevens toegankelijk zijn in Schedule Statistics voordat ze variabelen kunnen zien in Schedule Statics, inclusief optimale personeelsberekeningen . Dit moet worden gedaan door iemand met toegang tot Accountinstellingen > Variabele-instellingen . We zullen meer informatie geven over hoe dit kan worden geconfigureerd dichter bij de release.

Nieuwe functionaliteit

Mobiel wisselbord voor goedkeuring en opvolging

In deze release hebben we een "Ploegenwisselbord" in onze mobiele apps geïmplementeerd waar je een overzicht kunt krijgen van alles wat met ploegenwissels te maken heeft. We hebben ook de mogelijkheid geïmplementeerd voor gebruikers om door collega's geïnitieerde shift swap-verzoeken goed te keuren. Het schakelbord biedt u de volgende mogelijkheden:

• U kunt alle ploegenwisselverzoeken die uw collega's naar u hebben gestuurd voordat ze worden goedgekeurd, goedkeuren of weigeren, of u kunt ter goedkeuring naar uw manager gaan.
  • U kunt alle ploegenwisselverzoeken en hun status zien, zowel de ploegenwisselverzoeken die u hebt geïnitieerd als de verzoeken die uw collega's u ter goedkeuring hebben toegestuurd.
  • U kunt een herinnering sturen naar uw collega's als zij uw verzoek om dienstwissel niet goedkeuren.
  • Een verzoek om een ploegenwissel die niet door uw collega is goedgekeurd of afgewezen, kunt u op tijd intrekken.

U kunt in deze versie ook een bericht schrijven voor de shift-swap-aanvraag.

Met release 3.11 ondersteunen we niet langer goedkeuringen voor ploegenwissel op het tabblad Manager in de mobiele app. Ga naar web.quinyx.com Schema > Meldingen om shiftwisselverzoeken goed te keuren. U kunt ook shift- swapverzoeken goedkeuren vanaf web.quinyx.com op uw smartphone.

Meldingspaneel

We werken momenteel aan een nieuw en verbeterd meldingenpaneel in de webapplicatie en als eerste stap hebben we het meldingenpaneel (en pictogram) naar de linkerkant van de planningsweergave verplaatst. We hebben ook een wijziging aangebracht, zodat wanneer u de meldingen opent, het schema naar rechts wordt geduwd en het paneel open blijft, zodat u uw meldingen kunt bekijken en tegelijkertijd het schema kunt zien.

Verbeterd meldingspaneel

Bij het openen van de planningsweergave zie je nu aan de linkerkant het icoon (bel) voor notificaties:

Wanneer u op dat pictogram drukt, wordt het schema naar rechts geduwd en wordt het paneel aan de linkerkant geopend:

U kunt nu uw meldingen afhandelen en tegelijkertijd de planning bekijken. Druk op het linkerpijlpictogram of het belpictogram om het meldingenpaneel weer te sluiten.

In de komende releases zullen we nog enkele verbeteringen aanbrengen in het meldingenpaneel om het nog gemakkelijker te maken om mee te werken. Blijf kijken!

Filters 2.0 - Filteren op schema

Dit is slechts een teaser voor Filters 2.0. Lees hier meer over het gebruik van filters.

In deze release implementeren we de eerste versie van Filters 2.0, een algehele verbetering van de huidige Schedule-filters.

Het grootste aandeel in deze release zijn de NIEUWE Groeperingsfilters > Groeperingen/accordeons voor gerelateerde velden, waardoor het voor gebruikers gemakkelijk is om te weten welk filter ze nodig hebben en welke is toegepast.

De lijst met verbeteringen die Filters 2.0 heeft zijn:

• Verbeteringen met betrekking tot het veld "Werknemer heeft".
  • Verbetering van de logica die over maar ook binnen velden wordt toegepast (EN- en OF-logica).
  • Schema - Anonieme filters: Hiermee kunnen gebruikers bij het verlaten van de Schema-weergave en het navigeren elders binnen onze oplossing terugkeren naar dezelfde toegepaste Schema-weergave die ze hadden voordat ze vertrokken.
  • Reeds "opgeslagen filters" worden gemigreerd.
  • Grote verbeteringen in statistieken bij het gebruik van Filters 2.0, zodat ze filterselecties respecteren.
Opmerking: Filters 2.0 - Filtering voor basisschema zijn gepland voor toekomstige releases.

Updates en prestatieverbeteringen

Bugfixes

• Een weergaveprobleem opgelost waardoor de naam van de overeenkomstsjabloon niet werd weergegeven en in plaats daarvan 'nieuwe sjabloon' werd weergegeven in de koptekst van de overeenkomstsjabloon.
  • Een GetLeaveApplicationsV2-probleem opgelost dat nul opleverde voor geschatte uren voor afwezigheid in plaats van het juiste totaal.
  • Een probleem met een Ploegenbezettingsrapport opgelost waarbij werknemers die ploegendiensten hadden tijdens het rapportdatumbereik niet werden weergegeven als hun dienstverband was geëindigd.
  • Een probleem opgelost dat een onjuiste alfabetisering veroorzaakte bij het uitvoeren van het rapport Salarisdetails vanaf het tabblad Tijd.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

Geen op dit moment.

REST API/webservice-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM november 2021. Ze zijn momenteel niet in gebruik en zijn niet relevant voor de huidige versie van Quinyx WFM.

• wsdlGetUnassignedShifts
  • wsdlInsertTimeRecords
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.