Frontline Portal - Herinneringen verzenden

Updated by Daniel Sjögren

Herinneringen kunnen worden verzonden voor alle taken om ontvangers aan te sporen actie te ondernemen. Herinneringen activeren e-mailmeldingen en meldingen binnen de applicatie zelf.

Als u de 'Frontline Portal Mobiele App' gebruikt, ontvangt u pushmeldingen voor alle belangrijke gebeurtenissen (bijv. ontvangen taak, goedkeuring vereist)

Herinner iedereen

Open een taak die al is verzonden.

Open het menu taken (drie puntjes) rechtsonder en selecteer Herinner iedereen.

Voeg indien nodig een extra bericht toe en klik op Verzenden.

Individuele herinneringen

Om een specifieke winkel te herinneren, klikt u op het district waartoe de winkel behoort. Bijv. Oost > Winkel 11 en selecteer het enveloppictogram.

Voeg indien nodig een extra bericht toe en klik op Verzenden.