Schema vergrendelen

Updated 2 weeks ago by Leigh Hutchens

Het is mogelijk om een periode vast te zetten in de planningsweergave in Quinyx.

Ga naar Schema in de bovenste navigatiebalk, klik op de drie stippen en vervolgens Schema vergrendelen.

Selecteer een datum waarop alle roostergegevens (ploegen, stoten, afwezigheden) achterwaarts in de tijd worden vergrendeld.

Het is niet mogelijk om de datum van vandaag te vergrendelen.

Een vergrendeld schema wordt gevisualiseerd met een wit/roze rand tussen het schema en de werkbalk. U kunt aan de linkerkant de datum zien waarop het schema is vergrendeld:

U kunt een handmatig salaristype niet toevoegen/bewerken/verwijderen in een vergrendelde roosterperiode:

Houd er rekening mee dat u een afwezigheid kunt toevoegen buiten de vergrendelde planningsdatum , zelfs wanneer u een periode bekijkt met een vergrendelde planningsdatum.
Lees hier meer over het gebruik van API's gerelateerd aan doorgifte naar payroll.

APIs

Lees hier meer over het gebruik van API's gerelateerd aan doorgifte naar payroll.