Schema vergrendelen

Updated 1 month ago by Leigh Hutchens

Het is mogelijk om een periode vast te zetten in de planningsweergave in Quinyx.

Ga naar Schema in de bovenste navigatiebalk, klik op het menu met de drie stippen en vervolgens op Schema vergrendelen .

Selecteer een datum waarop alle roostergegevens (ploegen, stoten, afwezigheden) achterwaarts in de tijd worden vergrendeld.

Het is niet mogelijk om de datum van vandaag te vergrendelen.

Een vergrendeld schema wordt gevisualiseerd met een wit/roze rand tussen het schema en de werkbalk. Aan de linkerkant ziet u de datum waarop het schema is vergrendeld:

Wat kan er in een vergrendelde periode worden bewerkt?

U kunt een afwezigheid toevoegen buiten de vergrendelde planningsdatum , zelfs wanneer u een periode bekijkt met een vergrendelde planningsdatum. Bovendien kunt u het volgende wijzigen voor elke afwezigheid die gedeeltelijk in een vergrendelde periode valt:

• Getuigen
  • Commentaar van de manager

U kunt echter geen handmatig salaristype toevoegen/bewerken/verwijderen in een vergrendelde planningsperiode:

Houd er rekening mee dat u geen ploegen, taken of stoten kunt bewerken die gedeeltelijk in een vergrendelde periode zijn. De reden voor dit verschil met betrekking tot afwezigheden is dat ploegendiensten, taken en stoten het salaris op een andere manier beïnvloeden dan afwezigheden.

API's