Versie 0136

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 15 juni 2022

Oefenmateriaal

We hebben nieuwe trainingsvideo's gemaakt die beschikbaar zijn in HelpDocs. De video's hebben betrekking op:

• Configuratie-instellingen
  • Schema & Tijdbeheer
Klik hier om Quinyx WFM-trainingsvideo's te bekijken.

Nieuwe functionaliteit

Geen op dit moment.

Updates en prestatieverbeteringen

• Voor een betere visuele consistentie in de planningsweergave hebben we het pictogram voor prullenbak en grijper verplaatst, zodat ze nu in de ploegcel worden weergegeven.
  • Om dezelfde reden als hierboven hebben we het selectievakje voor afwezigheden ook naar de rechterkant in de ploegcel verplaatst.
  • Een salarisbestand met de status "verwerking" wordt nu automatisch na 4 uur op mislukt gezet.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waarbij onjuiste berekeningen voor nominale uren werden weergegeven, afhankelijk van de geselecteerde tijdsperiode.
  • Er is een probleem opgelost waarbij geen waarschuwing werd gegeven wanneer een vrije dag werd geschonden.
  • Er is een probleem opgelost waarbij ploegendiensten van onderliggende ploegen verdwenen bij het wisselen van de planningsweergave of het vernieuwen van de browser.
  • Een probleem opgelost waarbij een pictogram de menuknop in de personeelsportal overlapte bij toegang via de mobiele webbrowser.
  • Er is een probleem opgelost waarbij sommige rollen met lees- en schrijfrechten de beschikbaarheidsvergrendelingsperiode niet konden zien in het menu met drie stippen.
  • Er is een probleem opgelost waarbij favoriete filters niet werden geselecteerd zoals verwacht bij het wijzigen van groepen.
  • Een probleem opgelost dat een interne serverfout veroorzaakte bij het zoeken naar tags in Tags Follow-up op het tabblad Analytics.
  • Er is een probleem opgelost dat ertoe leidde dat het rapport Salarisdetails niet het loonbestandsfilter volgde zoals verwacht in de weergave Tijd.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten afgeschaft en gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen handhaven. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten ingebouwd in de API.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .

Geef ons je feedback!

We willen graag dat u ons product beoordeelt op G2, de toonaangevende softwarebeoordelingssite waar duizenden gebruikers beoordelingen schrijven over platforms en tools die ze op het werk gebruiken.

Wanneer gebruikers zoals jij reviews schrijven over Quinyx, helpt dit potentiële klanten en gebruikers de waarde van ons product te begrijpen. Dankzij de reviews die we tot nu toe hebben ontvangen, zijn we uitgeroepen tot G2's beste HR-software 2022 .

We zouden uw recensie zeer op prijs stellen. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten. En... om u te bedanken voor uw tijd, ontvangt u een Visa of Amazon eGift-kaart ter waarde van $ 25 (of gelijkwaardige lokale valuta).

Kies uit de onderstaande opties om het beoordelingsproces te starten: