AI-optimalisatie

Updated 2 months ago by Daniel Sjögren

AI-optimalisatie

Als u op AI-optimalisatie klikt, krijgt u rechtstreeks toegang tot de Quinyx AI-optimalisatieomgeving vanuit de Quinyx WFM-webportal. Deze koppeling is toegevoegd om het gemakkelijker te maken om tijdens het planningsproces tussen de omgevingen te schakelen wanneer Quinyx AI-oplossingen betrokken zijn.

Toegang krijgen tot de Quinyx AI Optimization-omgeving

De omleidingslink bevindt zich in de vervolgkeuzelijst onder de profielfoto van de manager in het bovenste menu onder de optie Overschakelen naar personeelsportal .

Klik op de AI Optimization -optie en onze Quinyx AI Optimization-omgeving wordt geopend in een nieuw venster, zodat u indien nodig aanpassingen kunt maken in de AI Optimization-omgeving.

Toegangsrechten tot de Quinyx AI Optimization-omgeving

De optie om door te verwijzen naar de Quinyx AI Optimization-omgeving zal beschikbaar zijn voor alle managers met toegang tot de web-app.

Alleen bepaalde gebruikers die toegang hebben gekregen tot de Quinyx AI Optimization-omgeving en die de Quinyx AI Optimization-omgeving gebruiken, worden echter aangemeld, terwijl andere gebruikers zonder toegang alleen worden doorgestuurd naar de inlogpagina van Quinyx AI Optimization.

Ik heb toegang tot de Quinyx AI Optimization-omgeving

Als je toegang hebt gekregen tot de Quinyx AI Optimization-omgeving en je hebt training gekregen in het gebruik van de Quinyx AI Optimization-omgeving nadat je je hebt aangemeld bij Quinyx, dan zal het selecteren van de omleidingslink de Quinyx AI Optimization-omgeving openen in een apart venster, en je wordt automatisch aangemeld.

Als u om de een of andere reden niet automatisch bent ingelogd, selecteert u Log in met Quinyx-account en vernieuwt u na het inloggen de AI Optimization-pagina opnieuw.

Ik heb geen toegang tot de Quinyx AI Optimization-omgeving

Je hebt geen toegang tot de Quinyx AI Optimization-omgeving, ofwel omdat je geen Quinyx AI-oplossingen gebruikt binnen je planningsprocessen, omdat je geen toegang tot de omgeving nodig hebt voor je AI-oplossingen, of omdat de toegang tot de omgeving beperkt is tot bepaalde alleen gebruikers, dan wordt u alleen doorgestuurd naar de aanmeldingspagina van Quinyx AI Optimization.

Als u het e-mailadres en wachtwoord gebruikt voor Quinyx, krijgt u geen toegang.

Als je meer wilt weten over onze AI-oplossingen, ga dan naar: https://www.quinyx.com/ai-optimization