Hoe u uw probleem zo snel mogelijk kunt oplossen

Updated 1/10/21 by Leigh Hutchens

Zo krijg je je ticket zo snel mogelijk opgelost!

We begrijpen dat je soms problemen hebt met Quinyx en onze hulp nodig hebt. We hebben een toegewijd team dat al onze klanten ondersteunt.

Ze doen altijd hun best om u te helpen en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, maar aangezien Quinyx een zeer flexibel en complex systeem is, is het niet altijd gemakkelijk om uw specifieke probleem op te lossen. Dus hier zijn enkele tips van ons waarvan we hopen dat ze u en ons zullen helpen om uw probleem op te lossen en uw vragen sneller te beantwoorden.

1. Laat ons weten wat je probeerde te doen. Leg ons uit wat u aan het doen was toen u het probleem ontdekte of wanneer het probleem zich voordeed.
2. Wat verwachtte je dat er zou gebeuren? Wat verwachtte u dat Quinyx zou doen of wat verwachtte u dat er zou gebeuren toen u het bovenstaande deed?
3. Wat is er eigenlijk gebeurd? Dus in plaats van te krijgen wat je verwachtte, kreeg je iets anders. Wat was dat?
4. Stuur een voorbeeld. U kunt altijd de URL kopiëren van de pagina waar u zich bevindt en die naar ons sturen terwijl u ons ook de gebruikers-ID/naam geeft van de gebruiker waar het probleem zich heeft voorgedaan. Als het een probleem is dat meer werknemers dan één lijkt te treffen, laat het ons dan weten, maar een of enkele voorbeelden zijn altijd nuttig.

De sleutel voor ons om het probleem te begrijpen, is om te weten wat u verwachtte toen er iets onverwachts gebeurde!

De klantenondersteuning van Quinyx behandelt 700+ klanten, allemaal met hun eigen aanpassingen van het systeem. Daarom is het verstrekken van de bovenstaande informatie essentieel voor ons om het probleem te begrijpen, het te onderzoeken en u sneller een antwoord te geven.

Bedankt!