Frontline Portal - Vragen toevoegen aan een Taak

Updated by Daniel Sjögren

U moet ook Het aanmaken van een nieuwe taak raadplegen voor bredere richtlijnen over het maken en verzenden van taken.

Veel taken die worden verzonden, vereisen dat winkels/ontvangers aanvullende informatie terugsturen en/of vragenlijsten invullen. Het toevoegen van vragen aan de taak zelf maakt het mogelijk om 'complexe taken' of 'enquêtes' te maken. Hierdoor kunt u tegelijkertijd 'checklists' van items binnen een taak maken die moeten worden voltooid.

Als u vragen aan een taak wilt toevoegen, begint u door op de knop Vraag toevoegen onderaan de taak te drukken.

Vraagtypen

Verschillende eenvoudige elementen kunnen aan een taak worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de juiste informatie op de gemakkelijkste manier wordt verzameld, ongeacht het doel van de taak.

Korte antwoorden

Vang korte antwoorden op.

Voorbeeld: Wat is het best verkopende artikel in uw winkel?

Paragraaf

Vang langere antwoorden op.

Voorbeeld: Vertel ons wat u van de laatste campagne vond?

Meerkeuze

De gebruiker die een taak indient, kan EEN van de gegeven opties selecteren.

Voorbeeld: Wat is het meest populaire shirt in uw winkel? (geleverde opties)

Voeg 'Anders' toe om ontvangers in staat te stellen aangepaste antwoorden toe te voegen.
Vinkjes

De gebruiker die een taak indient, kan MEERDERE van de beschikbare opties selecteren.

Voorbeeld: Welke van deze concurrenten bevinden zich in de buurt van uw winkel? (selecteer alle die van toepassing zijn)

Voorbeeld: Brandveiligheidscontrole

In dit geval fungeren de vinkjes als een checklist voor de winkel/ontvanger om hun voortgang bij te houden op de verschillende onderdelen van de taak.
Datum

Kies uit een datumkiezer.

Voorbeeld: BESTELFORMULIER NIET-VOORRAAD - Wanneer wilt u deze items ontvangen?

Bestanden uploaden

Prompt of dwing indieners om bestanden te uploaden ter ondersteuning van hun indiening.

Voorbeeld: RISICOANALYSE - Upload foto's van alle branduitgangen.

Inhoud

Voeg inhoud toe ter ondersteuning van het begrip en de voltooiing van de taak. Het kan worden gebruikt om snelle introducties toe te voegen of om koppen te maken voor verschillende secties in lange taken.

Voorbeeld: BRANDVEILIGHEIDSCHECKFORMULIER - Inleiding om uit te leggen hoe de controle moet worden uitgevoerd.

Voorbeeld: NIET-VOORRAAD BESTELLEN - Afbeeldingen en beschrijvingen van items die kunnen worden besteld.

Voorbeeld: GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSVERSLAG - Brandgedeelte, Val van hoogte gedeelte,....

Code Scanner

Vraag om een barcode of QR-code.

Voorbeeld:

Vraagelementen

Sleep en plaats vraagelementen om ze te verplaatsen binnen de taak.

Verplichte of optionele elementen.

Verwijder elementen.