Meldingen

Updated 29/6/21 by Leigh Hutchens

In Meldingen kunt u een overzicht krijgen van items om actie op te ondernemen in het schema. U vindt deze aan de rechterkant in de werkbalk door op het "belpictogram" te klikken.

Meldingen toont een lijst met vereiste acties. De verschillende soorten vereiste acties zijn:

• Shift boekingen
    • Weergegeven voor de toekomst vanaf de datum van vandaag tot de laatste dag van de gepubliceerde periode. Als een ploeg meerdere sollicitanten heeft, wordt het aantal sollicitanten weergegeven in een badge dicht bij hun avatars die op elkaar worden geniet:
  • Verzoeken voor het ongedaan maken van toewijzingen
    • Weergegeven voor de toekomst vanaf de datum van vandaag tot de laatste dag van de gepubliceerde periode
    • Dit onderdeel bevat verzoeken van medewerkers die een bepaalde dienst niet willen werken. Als u de eenheid "Sta wisselkeuze toestaan" niet heeft aangevinkt, kunnen uw werknemers alleen aangeven dat ze een bepaalde dienst niet willen werken - ze kunnen niet specificeren aan wie ze die dienst willen geven of wie ze willen ruilen schakelt mee. Als u dezelfde instelling heeft aangevinkt , is een van de meerdere opties voor uw werknemers om aan te geven dat ze een dienst willen opgeven en dat iemand anders deze in plaats daarvan kan boeken. Dit zijn beide gevallen van wat we ontoewijzingsverzoeken noemen - de werknemer wil uit de dienst in kwestie worden ontheven.
      Net als bij andere ploegen- en afwezigheidsverzoeken, verschijnen de ontoewijzingsverzoeken in het meldingenvenster. De betreffende dienst zal verschijnen samen met de naam en foto van de werknemer en de vermelding "Wens te worden ontheven":
    • Als u op de betreffende dienst klikt, komt u in een detailvenster. Dit paneel bevat de naam en foto van de aanvrager en ook een vervolgkeuzemenu waarmee u mogelijke rechtverkrijgenden kunt toewijzen. "Niet toegewezen" is standaard geselecteerd. Hetzelfde paneel bevat ploegdetails en taakdetails als de ploeg een taak bevat.
      Onderaan het paneel kunt u elke actie uitvoeren die in het paneel is geselecteerd met behulp van de knop "Goedkeuren". De knop "Weigeren" negeert de selectie van de vervolgkeuzelijst en verwijdert eenvoudig het verzoek uit het meldingenpaneel. Of u nu goedkeurt of afwijst, de betreffende medewerker krijgt hiervan bericht.
  • Verlofverzoeken
    • Weergegeven in de tijd en voor de toekomst.
  • Kennisgevingen van belang
    • Weergegeven voor de toekomst vanaf de datum van vandaag.
  • Niet-toegewezen diensten
    • Weergegeven voor de toekomst vanaf de datum van vandaag tot de laatste dag van de gepubliceerde periode.