Authenticatie en identificatie van stempelapparaten

Updated by Daniel Sjögren

U kunt verschillende apparaten gebruiken om in en uit Quinyx te klokken.

Webpunch

Webpunch is het interactieve systeem van Quinyx dat is ontworpen om te functioneren op verschillende hardware, zoals computers, tablets, slimme apparaten en kassasystemen.

Lees meer over Webpunch hier.

Mobiele app

U kunt de Quinyx mobiele app gebruiken voor workforce management. Met de Quinyx app kunt u:

• Diensten bekijken en solliciteren en Beschikbaarheid indienen.
  • In- en uitklokken en gewerkte uren bevestigen
  • Verlof aanvragen en Tijdtrackers bekijken
  • Collega's bekijken en hun contactgegevens
  • Als u een manager bent, kunt u het verlof en de dienstaanvragen van werknemers beheren
Lees meer over de Quinyx mobiele app hier.