Mobiel - Ploegen wisselen

Updated by Leigh Hutchens

U kunt een verzoek indienen om diensten te ruilen met een collega in de Quinyx mobiele app.

1. Selecteer de dag en dienst die u wilt ruilen vanuit uw eigen diensten.
  2. Selecteer Dienst ruilen.
  1. Selecteer de datum en collega waarmee u hebt afgesproken om te ruilen. Selecteer Dienst ruilen.

U en uw collega worden op de hoogte gebracht wanneer er een beslissing is genomen over uw verzoek.

Als u een verzoek voor dienst ruilen hebt ingediend en later besluit om het verzoek in te trekken, ga dan naar het ruilverzoek en druk op Verzoek voor dienst ruilen intrekken.

Als u een Quinyx-supergebruiker bent en de ruiloptie is niet beschikbaar, zelfs nadat u toegang hebt ingeschakeld in de mobiele app en het personeelsportal, neem dan contact op met ons Quinyx Support Team.

Mobiel dienst ruilbord voor goedkeuring en opvolging

We hebben een Dienst ruilbord in onze mobiele apps waar u een overzicht kunt krijgen van alles wat te maken heeft met dienst ruilen. We hebben ook de mogelijkheid geïmplementeerd voor gebruikers om dienst ruilverzoeken van collega's goed te keuren. Het dienst ruilbord biedt u de volgende mogelijkheden:

• U kunt alle dienst ruilverzoeken goedkeuren of afwijzen die uw collega's naar u hebben gestuurd voordat ze worden goedgekeurd of ter goedkeuring naar uw manager gaan.
  • U kunt alle dienst ruil verzoeken en hun status zien, zowel de dienst ruil verzoeken die u heeft geïnitieerd als die uw collega's naar u hebben gestuurd ter goedkeuring.
  • U kunt herinneringen sturen naar uw collega's als zij uw dienst ruil verzoek niet goedkeuren.
  • U kunt een dienst ruil verzoek intrekken dat niet op tijd is goedgekeurd of afgewezen door uw collega.
  • U kunt ook een bericht schrijven voor het dienst ruil verzoek.
Met release 3.11 ondersteunen we geen goedkeuringen van dienst ruil in het tabblad Manager in de mobiele app meer. Ga naar web.quinyx.com Planning > Meldingen om dienst ruil verzoeken goed te keuren. U kunt ook dienst ruil verzoeken goedkeuren vanaf web.quinyx.com op uw smartphone.
Lees meer over de logica van dienst boeking/ruil meldingen hier.