Frontline Portal gebruikersrechten

Updated by Daniel Sjögren

Het configureren van toegangsrechten in Frontline Portal is een belangrijk proces dat ervoor zorgt dat gebruikers de juiste machtigingen hebben om specifieke functies of informatie te openen. Door toegangsrechten nauwkeurig af te stemmen, kunt u de beveiliging verbeteren en de gebruikerservaring optimaliseren, waardoor een naadloze en gecontroleerde omgeving binnen Frontline Portal wordt bevorderd.

Gatekeeper / volledige rechten

Deze gebruikers kunnen de volgende acties uitvoeren op basis van de positie van hun groep in de organisatorische hiërarchie (met andere woorden, ze kunnen inhoud delen met gebruikers en groepen onder hen):

• Taken maken en verzenden
  • Taken bekijken, bewerken en concepttaken verzonden door andere gebruikers in hun groep
    • Dit omvat het goedkeuren van taken die zijn ingediend door Submitter-gebruikers
  • Bestanden uploaden
  • Mappen maken en delen
  • Verhalen maken en verzenden
  • Evenementen maken en publiceren
  • Formulieren maken en publiceren

Indiener

Deze gebruikers kunnen:

• Taken maken, maar ze niet verzenden.
  • Taken die zijn gemaakt, moeten worden goedgekeurd voor verzending door gebruikers met de toegangsrechten van gatekeeper / volledige rechten

Deze gebruikers kunnen niet:

• Bestanden uploaden of mappen maken

Weergever

Deze gebruikers kunnen niet:

• Nieuwe inhoud maken. Deze gebruikers hebben geen toegang tot de + knop.
Blijf meer lezen over aan de slag met Frontline Portal.