Versie 385

Updated by Leigh Hutchens

Release datum 7 oktober 2020

Belangrijke informatie over API's

We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP-API's.

Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en houden in dat we een limiet van 10 gelijktijdige oproepen per klant afdwingen. Als u deze limiet overschrijdt, kunt u antwoordcode 429 verwachten. We raden u aan een mechanisme voor uitstel en opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen.

We beginnen met het introduceren van de limiet op een hoger niveau, wat geen invloed heeft op het gebruik van klanten op RC voor testdoeleinden binnen de volgende maand en op productie op 14 januari. De limiet van 10 gelijktijdige oproepen wordt ingevoerd op RC 21 januari 2021 en op Productie 10 februari 2021. Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.

Nieuwe functionaliteit

Definieer specifieke verlofsoorten die moeten worden opgenomen in de toelatingsregels voor feestdagen

Het is nu mogelijk om te bepalen met welke verlofsoorten rekening moet worden gehouden bij de beslissing of een werknemer in aanmerking komt voor compensatie op een feestdag.

We hebben eerder dit jaar de originele functionaliteit geïmplementeerd, en dit is daar een aanvulling op. Configuratie is momenteel alleen beschikbaar via SOAP API. Klik hier voor meer informatie.

Berekende vergoeding voor feestdagen - optie om Salariscode als output te selecteren

Het is nu mogelijk om een salaristype te selecteren dat de output moet zijn voor de berekende vergoeding. De huidige functionaliteit (vóór 385) is zo ontwikkeld dat de output van salarissoorten degene zijn die in de berekening worden meegenomen. Met deze nieuwe functionaliteit heb je nu de mogelijkheid om één geselecteerde salarissoort te definiëren voor het totaal van berekende salarissoorten.

Updates en prestatieverbeteringen

5.3 wsdlGetProjects is verwijderd uit onze API. Dit was oud en is op geen enkele manier verbonden met het dimensieproject, de account of de kostenplaats.

Bugfixes

• Correctie voor mislukte validatie bij gebruik van wsdlUpdateShiftTypes.
  • Correctie van een fout bij het verwijderen van een district. U krijgt nu een lijst met medewerkers te zien die zijn verbonden met de district die moet worden verwijderd voordat de district kan worden verwijderd.
  • Correctie van een niet-gespecificeerde fout van Webpunch bij het selecteren van afwezigheid en overuren in plaats van tijdens punch-out.

API- / webservice-updates

• wsdlGetUnit , wsdlGetUnits retourneren nu "tijdzone" correct wanneer deze alleen op klantniveau is ingesteld (en wordt overgeërfd naar eenheden).
  • wsdlUpdateEmployeeSkills kan nu worden gebruikt met extSkillId als alternatieve invoer.
  • wsdlUpdateEligibilityRules bijgewerkt met mogelijkheid om specifieke leavetypes te definiëren

The following SOAP API endpoints will be discontinued and removed from Quinyx WFM mid January 2021 (planned for 2021-01-13)

• 7.3 wsdlGetUserDefinedFields
  • 7.4 wsdlUpdateUserDefinedFields
  • 7.5 wsdlGetUserDefinedFieldValues
  • 7.6 wsdlUpdateUserDefinedValues
  • 7.7 wsdlGetUserDefinedShifts
  • 7.8 wsdlUpdateUserDefinedShifts
  • 5.2 wsdlUpdateCrmCustomers
  • 5.4 wsdlUpdateCrmRoles
  • 5.5 wsdlUpdateCrmOrders
  • 5.6 wsdlGetCrmDecisions
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP-API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en houden in dat we een limiet van 10 gelijktijdige oproepen per klant afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt, en u wordt aangeraden om een mechanisme voor uitstel en opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. We beginnen met het introduceren van de limiet op een hoger niveau, wat geen invloed heeft op het gebruik van klanten op RC voor testdoeleinden binnen de volgende maand en op productie op 14 januari. De limiet van 10 gelijktijdige oproepen wordt ingevoerd op RC 21 januari en op Productie 10 februari Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.