Frontline Portal - Bestanden bekijken

Updated by Leigh Hutchens

Vanaf de bestanden startpagina kunt u alle bestaande bestanden en mappen bekijken die voor u beschikbaar zijn.

Voor dit voorbeeld hebben we geklikt op een map om ons naar de bestanden in de map te brengen.

U kunt toegang krijgen tot de bestandsopties door te klikken op de ellipsis (drie puntjes) op de bestandsthumbnail:

Door een enkele klik op de bestandsnaam wordt u naar het bestandsweergavescherm gebracht:

Dit scherm toont u alle details, inclusief de bestandsnaam, wie het heeft geüpload en wanneer. U kunt zien in welke andere mappen het is gekopieerd en hoe vaak het is gedownload.