Frontline Portal - Bestanden bekijken

Updated by Daniel Sjögren

Vanaf de bestanden startpagina kunt u alle bestaande bestanden en mappen bekijken die voor u beschikbaar zijn.

Voor dit voorbeeld hebben we geklikt op een map om ons naar de bestanden in de map te brengen.

U kunt toegang krijgen tot de bestandsopties door te klikken op de ellipsis (drie puntjes) op de bestandsthumbnail:

Door een enkele klik op de bestandsnaam wordt u naar het bestandsweergavescherm gebracht:

Dit scherm toont je alle details, inclusief de bestandsnaam, wie het geüpload heeft en wanneer. Je ziet (en kunt navigeren naar) de maplocatie van het bestand met behulp van de broodkruimel. Daarnaast kun je zien naar welke andere mappen het is gekopieerd en hoe vaak het is gedownload.