Frontline Portal - Meldingen

Updated by Leigh Hutchens

Pushmeldingen (aanbevolen!)

Als u de Frontline Portal Mobiele App op uw apparaat heeft, ontvangt u pushmeldingen voor alle belangrijke gebeurtenissen die relevant zijn voor u.

Meldingenbel

In de rechterbovenhoek van uw dashboard ziet u een bel-icoon. Als er een nummer boven het pictogram verschijnt, betekent dit dat u nieuwe meldingen heeft om te bekijken.

De meldingenbel wordt in realtime bijgewerkt; u hoeft uw scherm niet te vernieuwen om de laatste updates te zien.

U kunt dit paneel gebruiken, zelfs als u geen nieuwe meldingen heeft, als een andere manier om naar recente activiteiten te navigeren.

Uitklapbaar paneel

Door te klikken op het bel-icoon wordt de lijst met meldingen geopend die op uw actie wachten:

De nieuwste meldingen verschijnen bovenaan de lijst. Er worden maximaal 50 meldingen weergegeven. Door op een individuele waarschuwing te klikken, wordt u naar het bijbehorende item geleid.

Welke meldingen zijn er?

Er zijn verschillende soorten meldingen, waar regelmatig nieuwe functionaliteiten aan worden toegevoegd. Hieronder volgen slechts enkele van de meldingstypen die u momenteel kunt verwachten:

• Er is een nieuwe taak of verhaal naar uw winkel/groep/gebruiker gestuurd.
  • Er is een nieuw formulier beschikbaar dat u kunt gebruiken.
  • Een taakinzending vereist uw goedkeuring.
  • Een van uw taakinzendingen is goedgekeurd.
  • Een van uw taakinzendingen is afgewezen.
  • U heeft een herinnering voor een taak ontvangen.
  • Iemand heeft gereageerd op een van uw taken/formulierinzendingen.
  • U bent getagd in een opmerking over een verhaal/formulierinzending.
  • Iemand heeft gereageerd op uw opmerking bij een verhaal.
  • Er is een nieuwe formulierinzending voor een formulier waarvoor u meldingen ontvangt.
  • Een taak is geannuleerd.