Deeltijdverzuim berekend op basis van geplande uren

Updated 6/7/21 by Christine

U kunt deeltijdverzuim toevoegen, berekend op basis van geplande uren per dag.

Selecteer bij het optellen van het verzuim het percentage van het verzuim en van welk deel van de dienst je wilt verzuimen. Als een werknemer meer dan één dienst per dag heeft, wordt het percentage toegepast op het totaal aantal geplande uren van de dag en niet per dienst.

Merk op dat u het percentage, de tijd en de datum niet kunt wijzigen nadat de afwezigheid is opgeslagen.

In onderstaand voorbeeld heeft de werknemer een deeltijdverzuim van 50%. De gebruiker selecteert het verzuimpercentage, waar het verzuim moet worden geplaatst en, indien van toepassing, welke actie er op de ploeg / ploegen moet worden ondernomen.

Verlengen van een deeltijds verzuim

Als je twee keer dezelfde actie kiest op dezelfde diensten, dan geeft het verlengen / verlengen van een deeltijds verzuim met de tot nu toe en het splitsen van de diensten over de dagen, dubbele verzuimdiensten op een reeds geregistreerd verzuim.

Als u in plaats daarvan alleen de ploegen selecteert op "nieuwe" datums en "Werk aan het begin", "Eerste deel verwijderen" toepast (behouden is voorgeselecteerd op de diensten waar u al een actie hebt ondernomen), dan zullen we alleen de nieuwe diensten (als dat logisch is).