Nieuw bij Quinyx WFM? Begin hier!

Updated 23/3/21 by Leigh Hutchens

Ben je nieuw bij Quinyx WFM? Welkom bij onze Quinyx-kennisbank! Weet u niet waar u moet beginnen? Gelukkig hebben we genoeg middelen om je te helpen het meeste uit Quinyx te halen!

Bent u een bestaande klant die training nodig heeft? Neem contact op met academy@quinyx.com!

Voor supergebruikers en managers

Kunt u geen livesessie vinden die bij uw schema past? Geen probleem, hier vind je opgenomen trainingen.

Voor personeel

Onze mobiele app vol functies blijft tijdens de overgang gewoon werken en we moedigen alle medewerkers aan om deze te gebruiken. Als u echter geen smartphone heeft of onze app liever niet gebruikt, bieden we tegen het einde van het jaar een lichtgewicht alternatief voor het klassieke personeelsportaal in Neo. Kom later dit jaar hier terug voor meer info. Tot die tijd kunt u het personeelsportaal van Classic blijven gebruiken.

Klik hier om enkele van onze geweldige video-tutorials te bekijken!

Geef ons feedback!

Neo wordt voortdurend verbeterd, in een veel sneller tempo dan Classic ooit heeft gedaan, en de belangrijkste drijvende factor bij de ontwikkeling is de feedback van onze gebruikers. De meest voorkomende verbetersuggesties hebben de hoogste prioriteit, dus het is belangrijk om uw stem te laten horen.

In Neo is er een functie "Geef ons feedback" in het profielmenu. Wanneer u ons feedback stuurt, gaat deze rechtstreeks naar ons productteam. Soms nemen ze contact met u op met vervolgvragen.