Overeenkomstsjablonen - Mobiele punchflow

Updated 18/11/20 by Leigh Hutchens

De sectie onder een overeenkomstsjabloon genaamd "Mobiele ponsstroom" bepaalt alle instellingen voor de mobiele ponsstroom. U kunt een bestaande sjabloon selecteren om van te kopiëren of de selectievakjes aanvinken om specifieke instellingen te configureren.

• Sta ponsen toe op eerdere taken : maakt het mogelijk om een taak uit het verleden te ponsen.
  • Gespleten punch op taken : splitst de punch op basis van de geplande taken gedurende de dag met de juiste instellingen in de gebruikersovereenkomst.
  • Sta keuze van project toe : Selecteer project voor punch verbonden met taak.
  • Keuze van kostenplaats toestaan: Maak keuze van kostenplaats mogelijk.
  • Pop-up overuren weergeven : instelling die bepaalt of de dialoog over overuren in mobiel ponsen wordt in- of uitgeschakeld.
  • Kies type overwerk : laat de gebruiker het type overwerk selecteren.
  • Toon commentaar voor punch : voeg commentaar toe voor punch die is verbonden met taken.
  • Toon "Geen ploeg" pop-up : Sta een pop-up toe die aangeeft dat er geen ploeg is.
  • Toon verzuimtype pop-up : Sta een pop-up toe waarin de gebruiker een verzuimtype kan kiezen.
  • Toestaan om afwezigheidstype te negeren : Hiermee kan de gebruiker het toevoegen van een verlofreden negeren / overslaan.
  • Toon afwezigheidstype opmerking : toon opmerkingen over afwezigheid.
  • Commentaar type afwezigheid verplicht : werknemers verplichten commentaar te geven op het type afwezigheid.
Klik hier om meer te lezen over het gebruik van de mobiele app.