Overeenkomstsjablonen - Mobiele punchflow

Updated by Daniel Sjögren

De sectie onder een overeenkomstsjabloon genaamd Mobiele klokactieflow bepaalt alle instellingen voor de mobiele klokactieflow. U kunt een bestaand sjabloon selecteren om van te kopiëren of de selectievakjes aanvinken om specifieke instellingen te configureren.

• Klokactie op verleden taken toestaan: Maakt het mogelijk om op een taak te klokken die in het verleden ligt (zowel in de mobiele applicatie als in Webpunch).
  • Klokactie splitsen op taken: Splitst de klokactie op basis van de geplande taken gedurende de dag met de juiste instellingen in de overeenkomst van de gebruiker.
  • Keuze van project toestaan: Selecteer een project voor de klokactie die verbonden is met de taak.
  • Keuze van kostenplaats toestaan: Sta de keuze van een kostenplaats toe.
  • Overtijd pop-up tonen: Instelling die bepaalt of de pop-up voor overuren in de mobiele klokactie aan of uit staat.
  • Overtijdtype kiezen: Sta de gebruiker toe om het type overuren te selecteren.
  • Opmerking tonen bij klokactie: Voeg een opmerking toe bij de klokactie die verbonden is met taken.
  • Pop-up tonen voor "Geen dienst": Sta een pop-up toe die aangeeft dat er geen dienst is.
  • Pop-up tonen voor type absentie: Sta een pop-up toe waarmee de gebruiker een type absentie kan kiezen.
  • Toestaan om afwezigheidstype te negeren: Hiermee kan de gebruiker het toevoegen van een verlofreden negeren/overslaan.
  • Absentietype opmerking weergeven: Toon opmerkingen over afwezigheid.
  • Verplichte opmerking afwezigheidstype: Vereist dat werknemers een opmerking plaatsen bij het afwezigheidstype.
Klik hier om meer te lezen over het gebruik van de mobiele app.