Versie 0121

Updated by Marcus M. Winkler

Releasedatum 17 november 2021

Aankomende functionaliteit

Aanstaande wijziging in Schemastatistieken

We ontwikkelen momenteel functionaliteit om weergavegroepen te maken in Schemastatistieken, vergelijkbaar met de functionaliteit die we al hebben ondersteund op het tabblad Prognose. Hiermee kunt u selecteren welke variabelen u wilt weergeven in Planningsstatistieken, Dashboard en Prognoseoverzicht, en kunt u verschillende gegevenstypen en variabelen in één grafiek groeperen.

Deze extra flexibiliteit betekent dat wanneer deze functionaliteit wordt vrijgegeven, gebruikers weergavegroepen moeten instellen om te definiëren welke gegevens toegankelijk zijn in Planningsstatistieken voordat ze variabelen kunnen zien in Planningsstatistieken, inclusief optimale personeelsberekeningen . Dit moet worden gedaan door iemand met toegang tot Accountinstellingen > Variabele-instellingen. We zullen dichter bij de release meer informatie geven over hoe dit kan worden geconfigureerd.

Nieuwe functionaliteit

Verbeterd meldingspaneel

Zoals vermeld in de release-opmerkingen van versie 0120 , hebben we verbeteringen aangebracht in het meldingenpaneel.

In het paneel

We hebben de secties in het paneel geherstructureerd, ze opgesplitst in nieuwe categorieën en het gemakkelijker gemaakt om acties op de meldingen te ondernemen:

Dit zijn de nieuwe categorieën:

Shift boekingen

Geeft ploegboekingen weer waarvoor goedkeuring van de manager vereist is.

Ploegenwissels

Geeft ploegenwissels weer waarvoor goedkeuring van de manager is vereist.

Afwezigheidsverzoeken

Geeft verzuimverzoeken weer die zijn ingestuurd door uw medewerkers.

Niet-toegewezen diensten

Geeft alle niet-toegewezen diensten weer.

Kennisgeving van belangen

Toont alle kennisgevingen van interesses die door uw medewerkers zijn ingediend.

Verzoeken voor het ongedaan maken van toewijzingen

Toont alle ploegen waar werknemers hebben gevraagd om uit een ploeg te worden verwijderd.

Verschuivingen om goed te keuren

Toont ploegendiensten op afwezigheidseenheden die goedkeuring vereisen van de manager van de thuiseenheid.

Onderneem actie op meldingen

Om actie te ondernemen naar aanleiding van een melding, klikt u erop en bepaalt u wat voor soort actie u wilt ondernemen:

Gedetailleerde informatie over elke categorie zal de komende dagen aan dit artikel worden toegevoegd

Inloggegevens verwijderen

U kunt inloggegevens verwijderen, maar zorg ervoor dat ze niet in gebruik zijn voordat u ze verwijdert

U kunt meer informatie over REST API referenties lezen hier en u kunt links naar de REST API documentatie hier .

Webpunch login URL-configuratie

We hebben ondersteuning toegevoegd om de inlog-URL van Webpunch te beheren configuraties.

Webpunch-aanmeldingsconfiguraties toevoegen, bewerken en verwijderen

In Accountinstellingen > Webpunch > Webpunch-aanmeldings-URL's kunt u unieke Webpunch-URL's voor elk van uw beschikbare eenheden volledig beheren en configureren:

Voor meer informatie over het instellen van Webpunch en het gebruik van de login-URL's, lees hier meer.

Updates en prestatieverbeteringen

Geen op dit moment.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waardoor Time Tracker-transacties niet konden worden bijgewerkt in de transactieweergave en de salarisoverzichtsweergaven in de Tijdkaart.
  • Een probleem met een personeelskaart opgelost waarbij het veld Rapporten niet toestond om op personeelsnummer te zoeken.
  • Er is een probleem opgelost dat onjuiste uren opleverde in de metrische weergave.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een ploegenboeking die op een afwezigheidseenheid werd gemaakt, niet werd weergegeven in meldingen op de thuiseenheid van een werknemer, zelfs wanneer de instelling van de ploegentoewijzing op een afwezige eenheid die goedkeuring vereist, was ingeschakeld.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

REST API / webservice-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / Webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM november 2021. Ze zijn momenteel niet in gebruik en zijn niet relevant voor de huidige versie van Quinyx WFM.

• wsdlGetUnassignedShifts
  • wsdlInsertTimeRecords
Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.