Frontline Portal - Zoeken

Updated by Leigh Hutchens

Gebruik van de globale zoekfunctie

In de rechterbovenhoek, ongeacht in welke weergave u zich bevindt, vindt u een vergrootglasicoon. Door hierop te klikken wordt de zoekbalk geopend, waarmee u de globale zoekfunctie kunt gebruiken om te zoeken naar bestanden, mappen, verhalen, taken en meer.

Door uw zoekcriteria in te voeren, worden bestanden, mappen, formulieren, taken, enz. weergegeven in de zoekresultaten.

Gebruik van de modulezoekfunctie

Net als de globale zoekfunctie heeft u binnen elke module de mogelijkheid om lokale zoekopdrachten uit te voeren. Als u bijvoorbeeld in de weergave Verhalen bent, kunt u zoekopdrachten uitvoeren die alleen resultaten opleveren die verband houden met Verhalen.

Dit geldt ook voor zoekopdrachten in mappen. Als u bijvoorbeeld zoekt naar "credit", worden bestanden weergegeven waarin het woord "credit" voorkomt in de bestandsinhoud.

Gebruik van de filter om uw zoekopdracht te verfijnen

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door het filterpictogram te selecteren in de rechterbovenhoek.

Gebruik van tags om uw zoekopdracht te verbeteren

U kunt de zoekmogelijkheden binnen het platform vergroten door uw inhoud te taggen met een geschikte tag.