Frontline Portal - Maak een nieuw formulier

Updated by Leigh Hutchens

Naast de mogelijkheid om 'creëer formulieren en enquêtes als onderdeel van een taak' te kunnen, biedt het Frontline Portal gebruikers ook de mogelijkheid om formulieren in te dienen zonder eerst een taak te ontvangen. We begrijpen dat de behoefte om een formulier in te vullen vaak voortkomt uit:

• algemene vragen (Merchandising Query, HR Query)
  • iets dat in de winkel gebeurt (Ongevalsmelding, Gestolen Goederen, Product Feedback, Lokale Concurrentierapport)
  • iets dat regelmatig moet worden ingevuld (Dagelijkse Opening Checklist, Wekelijks Gezondheids- en Veiligheidsrapport, Wekelijkse Verkoop)
  • andere winkelbehoeften (Uniformbestelling, Niet-voorraadverzoeken, Voorraadoverdrachten).

Het hoofdkantoor en de buitendienstteams kunnen formulieren maken en deze beschikbaar stellen voor de winkels en gebruikers die ze nodig hebben.

Zie 'Bekijken en exporteren van formulierinzendingen' voor meer informatie over hoe u kunt werken met de gegevens en verzoeken die via Frontline Portal Forms worden verzameld.

Aan de slag

Selecteer Formulier uit het + menu om te beginnen. Als er sjablonen beschikbaar zijn, kunt u Selecteren uit sjabloon kiezen om dit proces sneller te laten verlopen.

Ontvangers

Wie moet in staat zijn om deze formulieren in te dienen?

Goedkeurders

Wie moet een melding ontvangen wanneer er een nieuwe indiening van dit formulier is gedaan?

Categorie

Voor welke categorie is het formulier bedoeld?

Formulierelementen

Verschillende eenvoudige elementen kunnen aan een formulier worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de juiste informatie op de gemakkelijkste manier wordt verzameld, ongeacht het doel van het formulier. Selecteer Vraag toevoegen om de formulierelementen te kiezen die u wilt opnemen.

Korte antwoord: Korte antwoorden vastleggen.

Voorbeeld: NIET-VOORRAAD BESTELLEN - Hoeveel items heeft u nodig?

Voorbeeld: GESTOLEN GOEDEREN - Productcode

Paragraaf: Langere antwoorden vastleggen.

Voorbeeld: INCIDENTRAPPORT - Beschrijf wat er is gebeurd. Voorbeeld: NIET-VOORRAAD BESTELLEN - Heeft u speciale vereisten voor uw winkel?

Meerkeuze: De gebruiker die een formulier indient, kan EEN van de gegeven opties selecteren.

Voorbeeld: INCIDENTRAPPORTAGE - Is er een politierapport ingediend? (Ja/Nee)

Voorbeeld: NIET-VOORRAAD BESTELLEN - Welk niet-voorraadartikel wilt u bestellen? (selecteer uit de lijst)

Hint: Voeg 'Overig' toe om ontvangers in staat te stellen aangepaste antwoorden toe te voegen.

Selectievakjes: De gebruiker die een formulier indient, kan VEEL van de gegeven opties selecteren.

Voorbeeld: BRANDVEILIGHEIDSCHECKFORMULIER - Waar bevinden zich uw brandblussers? [Voorkant van de winkel, Achterkant van de winkel, Winkelkantoor, anders]

UNIFORM ORDERING - Welke van de onderstaande items zijn nodig? (selecteer meerdere van de lijst)

Datum: Kies uit een datumkiezer.

Voorbeeld: FORMULIER VOOR NIET-VOORRAADBESTELLING - Wanneer wilt u deze items ontvangen?

Bestanden uploaden: Verzoek of dwing indieners om bestanden te uploaden ter ondersteuning van hun indiening.

Voorbeeld: MAANDELIJKSE RISICOBEoordeling - Upload foto's van alle branduitgangen.

Inhoud: Voeg inhoud toe ter ondersteuning van het begrip en de voltooiing van het formulier. Kan worden gebruikt om snelle introducties toe te voegen of om koppen te maken voor verschillende secties in lange formulieren.

Voorbeeld: FORMULIER VOOR BRANDVEILIGHEIDSCONTROLE - Inleiding om uit te leggen hoe de controle moet worden uitgevoerd.

Voorbeeld: NIET-VOORRAADBESTELLING - Afbeeldingen en beschrijvingen van items die kunnen worden besteld.

Voorbeeld: RAPPORT GEZONDHEID EN VEILIGHEID - Brandgedeelte, Val van hoogte gedeelte,....

Sleep en plaats Formulierelementen op het formulier.

Verplichte of optionele elementen.

Elementen verwijderen.

Wanneer u klaar bent om het formulier beschikbaar te maken voor ontvangers, klikt u op PublicerenOntvangers ontvangen een melding om hen op de hoogte te stellen van het nieuwe formulier.

Waarschuwing! Eenmaal een formulier is gepubliceerd, kan het niet meer worden bewerkt. Dit geldt ook voor het bewerken van ontvangers, gebruikers die op de hoogte worden gesteld van inzendingen, en formulierelementen. Als u een nieuwe versie van een formulier wilt publiceren, kunt u het originele formulier kopiëren, wijzigingen aanbrengen en het nieuwe formulier publiceren. Vergeet niet om het originele formulier te archiveren om het verzamelen van inzendingen te stoppen.
Tip: U kunt op elk moment terugkeren naar een conceptformulier. Meer informatie vindt u in het 'Forms Dashboard' would be translated to Dutch as 'Formulieren Dashboard'. artikel.
Tip: Bespaar tijd bij het maken van vergelijkbare formulieren door gebruik te maken van de Kopiëren & 'Sjabloon' opties.