Frontline Portal - Homepage

Updated by Leigh Hutchens

Op uw Frontline Portal Homepage wordt automatisch bijgewerkt op basis van activiteit in de applicatie en stelt u in staat om gemakkelijk door de verschillende onderdelen van de app te navigeren om te vinden wat u nodig heeft. Op de Homepage kunt u het volgende bekijken:

• Verhalen
  • Taken
  • Mappen
  • Formulierenbibliotheek
  • Formulierinzendingen
  • Links
  • Widgets

Klik op Home of uw merklogo om naar uw Homepage te navigeren.

Vastgezette inhoud

In het bovenste gedeelte van uw Homepage ziet u de vastgezette verhalen die op dit moment belangrijk zijn voor uw winkel/groep.

Klik op de vastgezette kaarten om elk verhaal te bekijken. Het verhaal blijft in het vastgezette gedeelte van uw Homepage staan totdat het is verlopen of verwijderd.

Het maximale aantal vastgezette verhalen is 16 en toont de meest recent vastgezette.

Verhalen

Dit gedeelte met verhalen toont de nieuwste verhalen die momenteel voor u en uw winkel/groep zijn gepubliceerd. Klik of scroll om meer te zien en klik op Alles bekijken om naar uw Verhalen dashboard te navigeren.

Taken

U kunt alle lopende/uitstaande taken bekijken die relevant zijn voor u en uw winkel/groep.

Klik of scroll om meer te zien en klik op Alles bekijken naar uw taken dashboard te navigeren.

Mappen, recent

U kunt recente mappen bekijken die relevant zijn voor u en uw winkel/groep.

Onder de sectie Mappen, recent kunt u uw meest recent bekeken mappen zien.

Klik of scroll om meer te zien en klik op Alles weergeven om naar uw bestanden dashboard te navigeren.

Formulierenbibliotheek

U kunt de formulierenbibliotheek bekijken die formulieren bevat die relevant zijn voor u en uw winkel/groep. Formulieren die actie vereisen, zijn gemarkeerd.

Formulierinzendingen

U kunt alle formulierinzendingen verkennen en ermee interageren die zijn ingediend door gebruikers in uw winkel/groep.

Klik of scroll om meer te zien en klik op Alles weergeven om naar alle formulierinzendingen te navigeren.

U kunt links bekijken naar websites die relevant zijn voor uw taken. Klik op de kaart om direct naar een link te gaan.

Widgets

Je kunt de widgetfunctionaliteit gebruiken om verschillende soorten bronnen te groeperen, combinaties op maat te maken van de meest relevante inhoud voor jouw behoeften en betrokkenheid te stimuleren.

Door widgets te gebruiken, kunt u uw portaal aanpassen met takenlijsten, updates van evenementen of tijdlijnen voor projecten - allemaal met een paar klikken. Uw medewerkers kunnen ook naar de startpagina van Frontline Portal gaan en onmiddellijk belangrijke informatie vinden zonder ernaar te hoeven zoeken.

Dit geeft contentmanagers meer mogelijkheden voor maatwerk. U kunt zoveel widgets maken als u nodig hebt, ze verplaatsen en hun uiterlijk veranderen.

Lees hier voor meer informatie over Widgets.

Een bron van de startpagina verwijderen

Je kunt weergegeven bronnen van de startpagina verwijderen. Wanneer je een bron (bijv. bestand, map, formulier) die wordt weergegeven in een widget van de startpagina verwijdert, wordt de bron permanent verwijderd op het hele platform met de volgende melding: "Deze actie verwijdert dit bestand permanent van alle locaties voor alle gebruikers. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt."

Als je een bron alleen vanuit de widget wilt verwijderen en deze nog steeds elders op het platform wilt weergeven, selecteer dan "bewerken" van de widget en verwijder de items van de widget-bewerkingspagina op dit moment.