Download de Android-app handmatig

Updated by Johannes Nordman

Installatie

Als u geen toegang heeft tot de Google Play Store, kunt u de Quinyx-app installeren door het APK-bestand van deze link. te downloaden op uw telefoon. Open het bestand om de app te installeren.

Android beschermt gebruikers tegen onbedoelde download en installatie van onbekende apps, of apps van bronnen anders dan Google Play, die vertrouwd zijn. Android blokkeert dergelijke installaties totdat de gebruiker ervoor kiest om de installatie van apps van andere bronnen toe te staan.

• Op apparaten met Android 8.0 (API-niveau 26) en hoger moeten gebruikers naar het scherm Instellingen voor installatie van onbekende apps navigeren om app-installaties van een bepaalde locatie mogelijk te maken.
  • Op apparaten met Android 7.1.1 (API-niveau 25) en lager moeten gebruikers de systeeminstelling Onbekende bronnen inschakelen, te vinden in Instellingen > Beveiliging op hun apparaten.