Frontline Portal - Bestanden en mappen verplaatsen

Updated by Leigh Hutchens

U kunt eenvoudig bestanden en mappen verplaatsen. Klik gewoon op het bestand of de map die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste locatie.

Als u meerdere bestanden/mappen wilt verplaatsen, hebben we een keuzerondje ontwerp voor een selectie van items. U ziet uw twee geselecteerde items in uw winkelwagen.

Ga naar de map waar u uw items naartoe wilt verplaatsen en klik op de 3-punten (ellips) en voeg toe aan de map. Uw items verschijnen nu op hun nieuwe locatie.

Let op:

• Wanneer geselecteerde items worden gesleept, verdwijnen ze uit hun oorspronkelijke positie, veranderen ze in een 'item selectie-icoon' en laten ze een gestippelde buitenrand achter op hun oorspronkelijke posities.
  • Wanneer geselecteerde items worden gesleept, verdwijnen ze uit hun oorspronkelijke positie, veranderen ze in een 'item selectie-icoon' en laten ze een gestippelde buitenrand achter op hun oorspronkelijke posities.
  • Wanneer u over de bestemmingsmap beweegt, verandert de dekking van de bestemmingsmap en verschijnt er een gestippelde rand
  • Wanneer items worden neergezet in een bestemmingsmap, wordt het item selectie-icoon geminimaliseerd in de bestemmingsmap
  • Wanneer er een fout optreedt, verschijnt er een foutmelding en springen de geselecteerde items terug naar hun oorspronkelijke positie.