Frontline Portal - Taaktoewijzingen.

Updated by Leigh Hutchens

Dit artikel is met name relevant als u deel uitmaakt van een winkel/groep met meerdere gebruikers. Als u de enige gebruiker bent in uw winkel/groep (of als u een enkel gedeeld winkelaccount gebruikt), dan wordt de taak automatisch toegewezen.

Een taak aan uzelf toewijzen

Als een taak naar uw winkel/groep wordt gestuurd, kan iedereen in uw winkel/groep de taak oppakken om deze te voltooien.

Klik op Taak starten om de taak aan uzelf toe te wijzen en aan de slag te gaan.

Tip: Als u de enige gebruiker bent in uw winkel (of als u een gedeeld winkelaccount gebruikt), dan wordt de taak automatisch aan u toegewezen en kan deze niet worden ongedaan gemaakt.

De taak wordt verplaatst naar In uitvoering en is zichtbaar in de sectie Aan mij toegewezen van uw dashboard.

Tip: Als een taak is toegewezen aan iemand anders in uw winkel/groep, dan kunt u deze taak niet verder voortzetten.

Een taak toewijzen aan iemand anders in uw winkel/groep

Als u liever een taak aan iemand anders wilt toewijzen, selecteer dan Doorsturen en u kunt deze toewijzen aan een van uw collega's.

Een taak niet toegewezen laten

Als u een taak heeft opgepakt maar nog niet heeft voltooid en u wilt deze niet meer aan uzelf toewijzen, open dan de taak en selecteer Niet toewijzen. De taak zal dan beschikbaar zijn voor andere gebruikers in uw winkel/groep om op te pakken.

Opmerking: Als een taak aan u is toegewezen, kunt alleen u de taak van uzelf ontkoppelen.