Versie 0112

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 14 juli 2021

Nieuwe functionaliteit

Overwerkmethoden

Met deze release hebben we ondersteuning toegevoegd voor het toevoegen, bewerken en verwijderen van overurenmethodeconfiguraties.

Overwerkmethoden toevoegen, bewerken en verwijderen

Door op "Overuren toevoegen" te klikken, kunt u nu direct Extra Tijd, Mintijd en Overuren toevoegen . U kunt de berekeningsperiode, drempel, overwerkniveaus en geavanceerde configuraties voor elk rechtstreeks configureren onder Accountinstellingen > Overeenkomsten > Overwerkmethoden:

Updates en prestatieverbeteringen

• Bij het maken van een berekende variabele worden variabelen nu in alfabetische volgorde weergegeven voor gebruiksgemak.
  • Bij het bekijken van Time Tracker-transacties laat Quinyx nu zien of de waarde van het saldo in uren of dagen is.
  • Bij het aanmaken van een nieuw verzuimtype is dit nu standaard uitgeschakeld op alle overeenkomstsjablonen.
  • Voorheen, als de rol van een werknemer ten onrechte werd verwijderd, werden ze verborgen op het tabblad Personen en zouden ze niet verschijnen in een zoekopdracht - ze zouden 'ontbreken'. Nu, in gevallen van een "ontbrekende werknemer", verschijnen ze onder Weergeven > Inactieve mensen, waar ze de rol "Werknemer" krijgen toegewezen. Ze zullen zoals gewoonlijk verschijnen en kunnen worden doorzocht onder het tabblad Mensen.

Bugfixes

• Problemen opgelost met als eerste verlopende Time Tracker in combinatie met instellingen als saldo per maand/dag.
  • Problemen opgelost met eerst verlopende Time Tracker in combinatie met het handmatig en/of via de API toevoegen van wettelijke en/of bovenwettelijke saldi.
  • Een probleem opgelost waardoor Time Trackers te veel dagen verminderde wanneer een overeenkomstwijziging plaatsvond tijdens de vakantieperiode van een werknemer.
  • Er is een probleem opgelost dat ertoe leidde dat de basisschema-uren en de salariskosten van het basisschema werden weergegeven in de invoerlijst voor de berekende variabele.
  • Er is een probleem opgelost waarbij inactieve medewerkers met rollen in secties niet werden weergegeven wanneer 'Inactieve personen' en 'Verlopen overeenkomsten weergeven' waren geselecteerd.
  • Een probleem opgelost dat een interne serverfout veroorzaakte toen een pauze met een eindtijd van 00:00 werd toegevoegd aan het basisschema.
  • Er is een probleem opgelost dat ertoe leidde dat verzoeken voor het ongedaan maken van de toewijzing van ploegen niet werden weergegeven, ook al was het schema waarin het verzoek plaatsvond gepubliceerd.
  • Een probleem met de regels voor het salaristype opgelost dat onjuiste salarisresultaten veroorzaakte.
  • Een probleem opgelost dat onjuiste nominale uren produceerde voor een geselecteerde periode.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

REST API/webservice-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

De volgende SOAP API-eindpunten worden stopgezet en verwijderd uit Quinyx WFM augustus 2021 . Ze zijn nu al vervangen door REST API-eindpunten voor Quinyx Forecast of verouderd. Lees meer over Quinyx Voorspelling en de verbeterde functionaliteit hier en over de nieuwe REST API's hier .

6.2 wsdlGetForecasts

6.3 wsdlUpdatePrognoses

6.5 wsdlGetMonthlyView

6.6 wsdlUpdateForecastV2

6.8 wsdlUpdatePrognosesV3

6.4 wsdlGetSalesData

6.9 wsdlGetSalesDataV2

6.7 wsdlGetOptimalPersoneel

4.6 wsdlUpdateAdminGroupRelationships <- niet van toepassing op Quinyx WFM

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-retry-mechanisme te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties.