Versie 0150

Updated by Daniel Sjögren

Releasedatum 28 december 2022

Samenvatting vrijgeven

Weinig tijd en een samenvatting op hoog niveau?

Web applicatie

• Geen op dit moment

SOAP API / Webservice-updates

• Geen op dit moment

Bugfixes

• We hebben enkele dingen aangepast die te klein zijn om op te merken of te moeilijk om uit te leggen. Als je echt meer details wilt, klik dan hier.

Nieuwe functionaliteit

Geen op dit moment.

Updates en prestatieverbeteringen

Geen op dit moment.

Bugfixes

• Een probleem opgelost waarbij op de eerste dag van een contractuele verschuiving in een afwezigheidsperiode minder uren werden berekend dan verwacht.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

SOAP API / Webservice-updates

Geen op dit moment.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten verouderd of gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden.
We moedigen al onze klanten aan om onze API's te gebruiken om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten om beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet opleggen voor gelijktijdige gesprekken per klant tot 10 . U kunt responscode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en u wordt aangeraden een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet te verwerken. Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overstap van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten in de API ingebouwd.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor de integraties .