Frontline Portal - Meldingsfunctie.

Updated by Daniel Sjögren

In het Frontline Portal kunt u anderen op de hoogte stellen van de wijzigingen die zijn aangebracht in bronnen en of ze actie moeten ondernemen met betrekking tot de gemaakte items.

Hoe gebruikt u de meldingsfunctie?

1. Contentmakers (gebruikers in dezelfde groep als de gebruiker die de inhoud heeft gemaakt) kunnen naar een willekeurige bron (bestand, map, verhaal, taak, enz.) gaan en anderen van dezelfde groep op de hoogte stellen door op het ellipsismenu (drie puntjes) te drukken.
  2. Dit stuurt een melding naar alle ontvangers van de bron.
  3. U kunt hier ook optioneel een bericht toevoegen (bijvoorbeeld: vergeet niet deze aankomende taak, we hebben belangrijke inhoud aan deze map toegevoegd, enz.)