Personen FAQ

Updated by Leigh Hutchens

V: Hoe krijg ik een overzicht van de toegewezen rol van iedereen in Quinyx?

A: Momenteel kunt u rollen zien door te klikken op de Organisatie onder Accountinstellingen, of door de rollen van werknemers te bekijken in het Personen tabblad.

V: Kunnen we werknemers in bulk importeren naar Quinyx?

A: Het Quinyx-implementatieteam kan u helpen bij het in bulk aanmaken van nieuwe gebruikers via onze API. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met onze geweldige Quinyx Support team om een serviceverzoek in te dienen.

V: Is het mogelijk om handmatig een wachtwoord te resetten in Quinyx?

A: Ja. Lees meer over wachtwoordbeheer hier.

V: Zijn inactieve werknemers toegankelijk in Quinyx?

A: Ja. Ga gewoon naar Personen > Weergave > Inactieve personen.

V: Welke criteria kan ik gebruiken bij het zoeken naar een werknemer?

A: U kunt zoeken op naam, e-mail en badgenummer.

V: Welke instelling moet ik uitschakelen om een einddatum in te stellen bij het beëindigen van een dienstverband?

A: Schakel de optie In dienst uit.

V: Hoe kan ik de tweede overeenkomst van een werknemer instellen als hoofdovereenkomst?

A: Navigeer naar Personen > [betreffende medewerker] > Afspraken > Overeenkomst > Kies in de keuzelijst de overeenkomst die je als hoofdovereenkomst wilt hebben. > Vink Hoofdovereenkomst aan > Opslaan.

V: Kun je de werknemersovereenkomst van een inactieve gebruiker verwijderen?

A: Ja. Navigeer naar Personen > [betreffende medewerker] > Overeenkomsten > Overeenkomst > Stel een einddatum in voor de overeenkomst en deze wordt verwijderd.

V: Kunnen passieve medewerkers inloggen op Quinyx?

A: Nee, dat kunnen ze niet. Houd er ook rekening mee dat wanneer je een medewerker als passief markeert, hij niet langer als actieve licentie telt.

V: Als ik een gebruiker verwijder, welke informatie wordt er dan verwijderd?

A: Alle gerelateerde rooster- en klokgeschiedenis die aan de gebruiker is gekoppeld, wordt verwijderd.

V: Werknemers kunnen hun wachtwoord zelf resetten via de mobiele app. Hoe kunnen managers een nieuw wachtwoord voor een werknemer genereren?

A: In de werknemerskaart, klik op Wachtwoord verzenden & Stel eenmalig wachtwoord in.

V: Wat is het verschil tussen “begindatum werknemer” en “begindatum bedrijfstak”?

Laten we zeggen dat we een getalenteerde chef-kok hebben die Sarah heet.

A: Startdatum werknemer: Sarah begon te werken bij het prestigieuze restaurant “Gourmet Haven” op 15 januari 2020. Deze datum markeert haar startdatum als werknemer bij “Gourmet Haven.

Startdatum industrie: Sarah's culinaire reis begon in 2010 toen ze haar eerste baan aannam als lijnkok in een plaatselijke bistro. Sindsdien heeft ze in verschillende keukens gewerkt, haar vaardigheden aangescherpt en haar vak onder de knie gekregen. Daarom is haar startdatum in 2010.

Lees meer over Een persoon toevoegen.