Frontline Portal woordenlijst

Updated by Leigh Hutchens

We hebben een woordenlijst samengesteld om u te helpen bij het begrijpen van de terminologie van het Frontline Portal.

Term

Betekenis

Doelgroep

Een doelgroep zijn de ontvangers van uw taak, verhaal, bestanden of formulieren. Er zijn verschillende soorten doelgroepen:

• Opgeslagen doelgroep
  • Importeren vanuit bestand
  • Per winkel
  • Specifieke personen
  • Functietype
  • Specifieke groepen
  • Groepstype
  • Dynamische doelgroep

Kalender

In de kalender kunt u geplande taken en gebeurtenissen bekijken.

Chat

Gebruikers kunnen het Community Chat-gedeelte binnen een verhaal of taak gebruiken om onderwerpen te bespreken met collega's, andere winkels, veldleiders en hoofdkantoren.

Collecties

Collecties zijn verschillende groepen van bronnen binnen FLP-dashboards (bijv. de Concepten-collectie in Taken of de Formulierenbibliotheek-collectie in Formulieren). Lees meer over taakcollecties hier.

Compliance-rapport

Met de functionaliteit van het Compliance-rapport kan uw groep gevisualiseerde statistieken krijgen over hoe goed uw personeelsbestand voldoet aan de taken die aan hen zijn toegewezen. Lees meer hier.

Distributie

Distributie verwijst naar het selecteren van de beoogde doelgroep voor uw bron. Afhankelijk van uw rechten, kunt u distribueren per winkel, specifieke personen, per functietype, specifieke groepen en per groepstype. U kunt ook taken distribueren vanuit uw eigen opgeslagen doelgroepenlijst.

Betrokkenheidsrapport

Met de functionaliteit van het Betrokkenheidsrapport kan uw groep gevisualiseerde statistieken krijgen over hoe goed uw personeelsbestand betrokken is bij het platform. Lees meer over het betrokkenheidsrapport hier.

Betrokkenheidsstatistieken

Hier kunt u unieke opens en totale opens voor een verhaal zien om inzicht te krijgen in hoe het verhaal het publiek bereikt.

Gebeurtenissen

Gebeurtenissen zijn handige visuele referenties. Deze worden alleen gemaakt en vermeld op de kalender.

Bestanden

U kunt bestanden uploaden en delen vanuit een centrale locatie met relevante informatie voor werknemers. Bijvoorbeeld, u wilt misschien een PDF-richtlijn delen die geüpload is door het Visual Merchandising team of een afbeelding van de vlaggenschipwinkel van hun laatste campagne.

Filters

Filters zijn beschikbaar in elk facet om te helpen bij het zoeken naar bronnen. Ze verschillen per facet: U kunt filteren op documenten, afbeeldingen, video's en geüpload door mij.

Mappen

Mappen zijn een verzameling van bronnen die gebruikers op dezelfde plaats nodig hebben.

Formulieren

Hoofdkantoor- en buitendienstteams kunnen formulieren maken en deze beschikbaar stellen voor de winkels en gebruikers die ze nodig hebben. Bijvoorbeeld, u kunt een formulier maken en delen met uw werknemers voor showroombestellingen. Formulieren zijn zeer aanpasbaar. Lees meer hier.

Formulierenbibliotheek

Hoofdkantoor/veldleiders kunnen de formulierenbibliotheek gebruiken om inzendingen van de winkels die zij beheren te bekijken. Winkelgebruikers gebruiken de formulierenbibliotheek om toegang te krijgen tot de formulieren die ze moeten gebruiken en indienen.

Startpagina

De startpagina is waar u Stories, Taken, Bestanden, Formulieren, Formulierinzendingen en Links kunt bekijken en openen.

Link

U kunt links maken om gemakkelijke toegang te bieden tot veelgebruikte sites.

Meldingenbel

De meldingenbel rechtsboven op de pagina geeft aan wanneer u items moet controleren. Wanneer u een rood stipje ziet, betekent dit dat u nieuwe meldingen heeft. Klik op de bel om een overzicht op hoofdniveau van de melding te zien.

Profiel

U kunt uw profiel instellen zodat uw account specifiek voor u is. De profielpagina stelt u in staat om een profielfoto (avatar) toe te voegen en in te stellen hoe uw naam wordt weergegeven.

Pushmeldingen

Er zijn verschillende in-app, pushmeldings- en e-mailmeldingstypen, bijvoorbeeld, archief aangemaakt, ingediende verspreide verhalen, enz. Lees meer over pushmeldingen hier.

Opgeslagen doelgroepen

Dit is een functie waarmee gebruikers aangepaste selecties van winkels, groepen of individuen kunnen samenstellen en opslaan voor toekomstig gebruik. Deze tool omzeilt de noodzaak voor handmatige selectie uit vooraf gedefinieerde hiërarchieën, waardoor snelle toegang tot specifieke of vaak benodigde assortimenten zoals Alle Outletwinkels of Vlaggenschipwinkels mogelijk is. Opgeslagen lijsten kunnen opnieuw worden gebruikt en aangepast.

Zoeken

• Globaal zoeken: De bovenste zoekbalk doorzoekt de hele site naar inhoud.
  • Lokaal zoeken: Zoek binnen een functie en krijg resultaten in dat gebied.
Let op dat de zoeklogica verschilt van globaal zoeken naar lokaal zoeken - globaal = hoe meer u invoert, hoe meer resultaten er worden geretourneerd. Lokaal = hoe meer u invoert, hoe minder resultaten er worden geretourneerd.

Sorteren

U kunt het sorteerpictogram vinden onder verhalen, taken, bestanden en formulieren. Hiermee kunnen gebruikers inhoud sorteren op relevantie, alfabetisch of op datum van ontvangst.

Verhalen

U kunt verhalen maken en gebruiken om werknemers een duidelijk beeld te geven van dingen die ze moeten weten.

Verhalenfeed

U kunt eenvoudig uw verhalenfeed bekijken om te zien wat er is gedeeld met uw winkel/groep en deze blijft in de verhalenfeed staan, zelfs nadat u of andere gebruikers in uw winkel/groep ze hebben gelezen. Dit betekent dat u altijd een gemakkelijke referentie heeft naar alle geweldige inhoud die met u is gedeeld.

Taken

Een taak is een aangewezen actie of reeks acties die zijn toegewezen aan gebruikers of teams binnen uw organisatie. Taken helpen u werk te organiseren, voortgang bij te houden en verantwoordelijkheid te waarborgen, wat de productiviteit verbetert en ervoor zorgt dat belangrijke doelstellingen tijdig en efficiënt worden behaald.

Taakmelding

Wanneer u nieuwe taken heeft die op uw actie wachten, ziet u een rood stipje in de rechterbovenhoek van de taak. Deze meldingen bevatten een nieuwe taak die aan u of uw winkel is toegewezen, een nieuw chatbericht dat naar u is gestuurd, goedkeuringsfeedback, of een herinnering om u eraan te herinneren dat een taak nog niet is voltooid.

Sjabloon

Sjablonen versnellen het proces van het genereren van vergelijkbare communicatie. Ze zijn ook een geweldige manier voor gebruikers in dezelfde groep om samen te werken aan inhoud. Lees meer over het maken van sjablonen hier.

Gebruikersbeheer

Een toegewezen rol die gebruikers in staat stelt om wachtwoorden opnieuw in te stellen voor hun collega's en degenen onder hen in de hiërarchie. Dit is ingesteld als een rol van personeelsmanager in uw gebruikersprofiel.

Widgets

Widgets stellen u in staat om een zeer gepersonaliseerde en functionele hub samen te stellen door verschillende bronnen en inhoudstypen te groeperen, zoals takenlijsten, gebeurtenisupdates en projecttimelines, voor gestroomlijnde toegang en verbeterde betrokkenheid. Deze aanpassing betekent dat werknemers snel essentiële informatie kunnen vinden op de startpagina, waardoor de workflow-efficiëntie wordt geoptimaliseerd. Klik hier Om meer te lezen over widgets.

Goed om te weten! U kunt alleen widgets maken en bewerken als u machtigingen heeft als contentmanager.