Frontline Portal - Algemene Voorwaarden.

Updated by Leigh Hutchens

Wanneer u voor de eerste keer inlogt, wordt u gevraagd om de Algemene Voorwaarden van de site te lezen.

Deze voorwaarden zijn specifiek voor elk merk, dus lees deze zorgvuldig door. Om verder te gaan, vinkt u het vakje 'Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen, begrepen en ga hiermee akkoord' aan en klikt u op Accepteren. Als u het vakje niet aanvinkt of op Weigeren klikt, wordt u teruggestuurd naar het inlogscherm.