Frontline Portal - Bekijken en exporteren van formulierindieningen.

Updated by Leigh Hutchens

Als u bent ingesteld om meldingen te ontvangen over een formulier, ontvangt u een melding wanneer er een nieuwe indiening is gedaan.

Zelfs als u niet bent ingesteld om meldingen te ontvangen, kunt u nog steeds alle formulierindieningen verkennen en ermee interageren die zijn ingediend door winkels die u beheert.

U kunt toegang krijgen tot het formulier waarin u geïnteresseerd bent via de sectie Formulierenbibliotheek op de startpagina, of door naar het tabblad Formulieren te gaan.

Om indieningen op een formulier te bekijken, selecteert u Bekijk indieningen.

Antwoorden exporteren

Open het formuliermenu en kies uw voorkeursexportoptie.

Individuele antwoorden bekijken

Blader of zoek naar de winkelindiening die u wilt bekijken en klik op de indiening.