Frontline Portal - Concepten

Updated by Leigh Hutchens

U kunt gedetailleerde communicatie geleidelijk opbouwen of ervoor kiezen om te pauzeren en later terug te keren naar een concept.

Alle 'Editor'-gebruikers in uw groep kunnen uw concepten bekijken, bewerken en verzenden. Dit maakt samenwerking binnen uw teams mogelijk en biedt flexibiliteit wanneer teamleden afwezig zijn of andere verplichtingen hebben.

Concept opslaan voor later

U hoeft uw concepten niet op te slaan. Taken en mededelingen worden automatisch opgeslagen terwijl u ze opbouwt/bewerkt.

Bij het invoeren van tekst in sommige velden (bijv. Titel en Beschrijving) moet u mogelijk buiten dat veld klikken om het werk dat u hebt gedaan op te slaan.

Concepten opnieuw bekijken

Ga naar de Conceptenverzameling.

Klik op een kaart om verder te gaan waar u de vorige keer was gebleven.

Concepten verwijderen

Klik op de menubutton op het concept om de conceptopties weer te geven.