Mobiel - MijnPagina

Updated by Daniel Sjögren

Onder MijnPagina kunt u uw contactgegevens, loonstroken en toegang tot de webkalender bekijken.

Uw gegevens

Onder Uw gegevens kunt u het volgende bekijken en bewerken:

• Uw profielfoto
Klik op je profielfoto om deze toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.
  • Adres
  • Land
  • Telefoon
  • Mobiel
  • Taal voor automatisch gegenereerde Qmails
  • Noodcontactpersoon
  • Telefoonnummer noodcontactpersoon
U kunt uw e-mailadres niet bewerken in MijnPagina, omdat dit wordt gebruikt om in te loggen. Uw Quinyx-ondersteuningscontactpersoon kan dit echter voor u wijzigen in het beheerdersportaal.

Qpayslip

Qpayslip is een add-on voor de Quinyx mobiele app waarmee u uw loonstroken kunt bekijken onder MijnPagina.

Webkalender

Lees meer over de webkalender hier en veelgestelde vragen hier.