Frontline Portal - Introductie van Bestanden

Updated by Victor Jespersen

Duizenden afbeeldingen, documenten en spreadsheets worden elke week geüpload. Het kan moeilijk zijn om een bestand te vinden.

Introducing: Bestanden. Of het nu gaat om een PDF-richtlijn geüpload door het Visual Merchandising-team of een afbeelding van de nieuwste campagne van een vlaggenschipwinkel, vind en bekijk afbeeldingen op één centrale locatie.

Met Bestanden kunt u:

• Bestanden uploaden zonder ze aan een specifieke taak te koppelen.
  • Een referentiebibliotheek opbouwen.
  • Bestanden filteren, sorteren en doorzoeken.

Filters

Je kunt de geüploade bestanden filteren door het trechterpictogram te selecteren.

Dit zijn de filters die je kunt kiezen:

• Documenten.
  • Afbeeldingen.
  • Video's.
  • Door mij geüpload.

Sorteren

U kunt de documenten naar wens sorteren door het pictogram Sorteren te selecteren.

Dit zijn de sorteeropties die je kunt kiezen:

• Op relevantie
  • Alfabetisch (A-Z)
  • Datum aangemaakt (nieuwste eerst)
  • Omgekeerd

Zoeken

U kunt zoeken door trefwoorden in te voeren in het zoekveld. Uw zoekopdracht zal kijken naar bestandsnamen en beschrijvingen.

De resultaten houden rekening met welke bestanden u bekijkt (Alle, Gedeeld met mij, of Gedeeld door mij) die u hebt geselecteerd.

Locatie

Je kunt ervoor kiezen om alleen bestanden te zien die door een specifieke gebruiker, eenheid, district of de hele organisatie zijn geüpload door het pictogram Locatie te selecteren.

Voorbeeld: - toon mij alle bestanden geüpload door Winkel 11