Versie 0148

Updated by Leigh Hutchens

Releasedatum 30 november 2022

Samenvatting vrijgeven

Weinig tijd en een samenvatting op hoog niveau?

Web applicatie

• We hebben verbeteringen aangebracht in de visualisatie van een gepubliceerde planning in de planningsweergave:
    • De gepubliceerde datum is beter zichtbaar.
    • Badges geven nu aan of het dagschema wordt gepubliceerd of niet.
  • In de aangepaste weergavemodus in Schema kun je nu maximaal 62 dagen selecteren, wat echt helpt bij het plannen van de zomervakantie!
  • Wanneer een afwezigheid wordt toegevoegd, kijkt Quinyx nu naar de werkdag van de thuiseenheid van de werknemer om te controleren of de afwezigheid niet eindigt nadat de werknemer het bedrijf heeft verlaten en dat het niet begint voordat de werknemer bij het bedrijf is gekomen.
  • Voor het geval je het in een eerdere release nog niet was opgevallen: de talen Ests, Lets en Litouws zijn nu beschikbaar in de web-app.

Portaal voor medewerkers

• De talen Ests, Lets en Litouws zijn nu beschikbaar in het medewerkersportaal.

SOAP API / Webservice-updates

• Geen updates op dit moment.

Bugfixes

• We hebben enkele dingen aangepast die te klein zijn om op te merken of te moeilijk om uit te leggen. Als je echt meer details wilt, klik dan hier.

Nieuwe functionaliteit

Geen op dit moment.

Updates en prestatieverbeteringen

• We brengen verbeteringen uit met betrekking tot de visualisatie van een gepubliceerde periode in de planningsweergave. We hebben veel feedback gekregen dat deze informatie beter zichtbaar zou moeten zijn voor de managers die in de planningsweergave werken, omdat dit het risico verkleint dat ze vergeten de planning pn-tijd voor de werknemers te publiceren. Deze verbetering bestaat uit twee delen:
    • Ten eerste maken we de gepubliceerde datum beter zichtbaar voor managers die in de planningsweergave werken.
    • Ten tweede, als we de muisaanwijzer op een specifieke datum plaatsen in de wekelijkse/maandelijkse/aangepaste weergave, hebben we badges toegevoegd die aangeven of die dag wordt gepubliceerd of niet.
  • In de aangepaste weergavemodus in Schema kunt u nu maximaal 62 dagen selecteren. Het doel is altijd geweest dat de aangepaste weergave het bekijken van maximaal twee kalendermaanden tegelijk ondersteunt, maar juli en augustus vormen samen 62 dagen in totaal. Als u maximaal 62 dagen kunt selecteren, is dit bijvoorbeeld handig bij het plannen van de zomervakantie. Bedankt voor je feedback over dit onderwerp!
  • Wanneer een afwezigheid wordt toegevoegd, kijkt Quinyx nu naar de werkdag van de thuiseenheid van de werknemer om te controleren of de afwezigheid niet eindigt nadat de werknemer het bedrijf heeft verlaten en dat het niet begint voordat de werknemer bij het bedrijf is gekomen. Vóór deze release keek Quinyx in plaats daarvan naar de kalenderdag, die bijvoorbeeld fouten genereerde wanneer gebruikers probeerden het bovenstaande te doen op de laatste dag van het dienstverband van een werknemer.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost waarbij werknemers zonder ploegen werden weergegeven wanneer Items in de huidige weergave was geselecteerd.
  • Een probleem opgelost waarbij de ene manager op Goedkeuren klikte en de andere manager op Weigeren klikte op een verlofaanvraag, de aanvraag werd afgewezen maar er nog steeds contractuele diensten werden aangemaakt.
  • Een probleem opgelost dat het toevoegen van verzuimtype Speciaal Noors zelfgecertificeerd ziekteverlof (Egenmelding) verhinderde.
  • Er is een probleem opgelost waarbij werknemersstatistieken Geplande uren/Nominale uren werden weergegeven als 0/0.
  • Er is een probleem opgelost waarbij API-eindpunt wsdlGetActiveAndAbsenceHours wanneer een dienst begon op hetzelfde tijdstip als de dageraad.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

Geen op dit moment.

SOAP API / Webservice-updates

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten verouderd of gepland voor verwijdering.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden.
We moedigen al onze klanten aan om onze API's te gebruiken om gegevens te onderhouden en ervoor te zorgen dat informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand te laten groeien, hebben we besloten om beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen, wat betekent dat we een limiet opleggen voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 . U kunt responscode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en u wordt aangeraden een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet te verwerken. Merk op dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Bij de overgang van SOAP naar Rest in de komende jaren worden eventuele limieten in de API ingebouwd.

Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor de integraties.