Frontline Portal - Toewijzingen - het kiezen van taakontvangers

Updated by Daniel Sjögren

Wanneer een taak creëren, moet u een doelgroep selecteren - dit zullen de ontvangers van de taak zijn.

U kunt ervoor kiezen om de taak te sturen naar individuen, een verzameling winkels, of groepen (bijv. Land/Regio/District niveau teams). Als u geen toewijzingen toevoegt, wordt de taak opgeslagen in uw concepten.

• Winkels: Toewijzen aan winkels. Elke gebruiker in de winkel zal in staat zijn om de taak op te pakken en te voltooien.
  • Groepen: Toewijzen aan andere niet-winkelgroepen (bijv. Districten of Landen). Gebruikers in deze groepen kunnen ervoor kiezen om de taak direct te voltooien of de taak door te sturen naar de winkels die zij beheren.
    Voorbeeld: Het hoofdkantoor stuurt een taak 'Herenkleding Afwaarderingen' naar District Groepen.
    De District Manager in District A opent de taak en kiest ervoor om de taak door te sturen naar de herenkleding winkels in hun district.
    De District Manager in District B voltooit de taak direct omdat zij weten dat deze taak al is voltooid voor hun winkels tijdens winkelbezoeken vorige week.
  • Personen: Toewijzen direct aan individuele gebruikers. Let op dat alle gebruikers in de groep van de ontvanger ook zichtbaarheid van de taak zullen hebben.
    Voorbeeld: HQ stuurt een taak naar de winkelmanagers van winkels in District A, omdat deze specifieke taak moet worden voltooid door de winkelmanager in plaats van een andere gebruiker in de winkel. Andere gebruikers in deze winkels kunnen ook deze taak zien, voor situaties waarin de winkelmanager niet beschikbaar is.
  • Importeren vanuit bestand: U kunt importeren vanuit bestanden:
    • Importeer distributierichtlijnen:
      • Gebruikers kunnen een bestand importeren om een distributielijst van winkels of personen te genereren.
      • Geaccepteerde bestandsindelingen: csv, xlsx.
      • Geïmporteerde bestanden moeten kolomkoppen hebben.
      • Kolomkoppen kunnen een van de volgende namen hebben (extra opties kunnen op verzoek worden toegevoegd):
        • Winkelnaam, unitnaam, groepsnaam, winkel, groep, e-mail, werknemer, werknemers, nummer, winkelnummer, groepsnummer, winkel #, groep #
      • Het geïmporteerde bestand moet kolommen bevatten met ten minste een van de volgende (kan beide bevatten)
        • Gebruikers: E-mailadressen of gebruikersnamen.
        • Winkels: Winkelnamen of -nummers.
      • Gebruikers/winkels/groepen moeten al bestaan in het Frontline Portal om een succesvolle match bij import te vinden
      • Gebruikers krijgen de mogelijkheid om te selecteren welke groepkolom(men) ze willen importeren, bijvoorbeeld winkel, district, regio of winkel.
      • Er is geen limiet aan het aantal rijen in een bestand.
      De gebruiker moet begrijpen wat de functie is van Importeren uit bestand en waarom ze deze optie zouden gebruiken in plaats van Winkels, Groepen of Personen.

Zoek naar winkels/personen

Gebruik de organisatorische hiërarchie

Gebruik de pijlen en broodkruimels om te navigeren door de organisatorische hiërarchie.

Gebruik de selectievakjes om individuele winkels/groepen/personen te selecteren.

Klik op Opslaan om uw selectie te voltooien. U kunt terugkeren naar de sectie Toegewezen personen.

Opgeslagen lijsten

Gebruikers kunnen winkels (of groepen of personen) op verschillende manieren organiseren. We begrijpen dat gebruikers soms een selectie van toegewezen personen moeten maken, die specifiek of groot kan zijn en niet gemakkelijk kan worden gekozen uit de bestaande land/regio/gebied-hiërarchie. Daarom wordt er veel tijd besteed aan het selecteren van deze toegewezen personen, maar vaak hebben gebruikers die selectie opnieuw nodig (of moeten ze deze selectie hergebruiken en aanpassen).

Bijvoorbeeld, het kan handig zijn om snel 'Alle Outlet Stores' of 'Flagship Stores'. Opgeslagen lijsten zijn een snellere manier om deze groepen winkels rechtstreeks te selecteren, in plaats van handmatig te selecteren.

Ontdek meer over het gebruik van Opgeslagen Lijsten hier.