Frontline Portal - Het uploaden en bekijken van bestanden

Updated by Leigh Hutchens

U kunt een bestand uploaden, zelfs als u zich niet in een map bevindt op uw Frontline Portal drive. Deze bestanden worden toegevoegd aan het hoogste niveau van uw drive en kunnen later georganiseerd worden bekeken.

Bestanden direct uploaden

U kunt bestanden direct uploaden naar uw Frontline Portal Drive.

1. Aan de linkerkant van de kop, klik op het + icoon.
  2. Klik op Bestand.
  3. Klik op het + icoon in het midden van het scherm.
  4. Klik op Selecteer Bestanden om te Uploaden.

Zodra het bestand is verplaatst naar de gewenste map, is het beschikbaar voor alle gebruikers die toegang hebben tot die map. Voor meer informatie over wie bestanden en mappen kan zien, zie 'Bestandsmachtigingen.'

Andere opties voor het uploaden van bestanden

Naast het uploaden van een bestand, kunt u ook foto's maken in realtime, een video opnemen of audio opnemen.

1. Klik op Mijn Apparaat, Maak Foto, Neem Video op, of Neem Audio op aan de linkerkant van de pagina.
  1. Selecteer de methode om uw bestand te uploaden.
  2. Maak of voeg het bestand toe, en klik op Uploaden.

Bestanden bekijken die zijn geüpload

Om bestanden te bekijken die zijn toegevoegd, klik op Bestanden.

op de werkbalk. Bestanden die u (of gebruikers in uw groep/winkel) uploadt naar Stories of Taken worden automatisch zichtbaar in uw Frontline Portal drive.