Mobiel - Donkere modus

Updated by Leigh Hutchens

U kunt Quinyx in de donkere modus gebruiken in onze iOS- en Android-apps. Als u Quinyx in de donkere modus wilt gebruiken, moet u deze activeren in de systeeminstellingen van uw telefoon. U kunt de donkere modus niet configureren in Quinyx.

Wat zijn de voordelen van de donkere modus?

• Het is beter voor omgevingen met weinig licht en kan oogbelasting verminderen.
  • Er wordt minder blauw licht uit uw telefoon uitgestraald.
  • Uw telefoon verbruikt minder energie, waardoor de batterij langer meegaat.

Hoe activeert u de donkere modus

Op iPhones en iPads
  1. Ga naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid.
  2. Selecteer Donkere modus om de donkere modus in te schakelen.
Op Android

Het configureren van de donkere modus kan iets verschillen, afhankelijk van het model van uw telefoon, maar de stappen zijn vergelijkbaar.

1. Ga naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid.
  2. Schakel de donkere modus in of uit.

Quinyx in de donkere modus

Zodra u de donkere modus hebt geconfigureerd in de systeeminstellingen van uw telefoon, zal Quinyx de volgende keer dat u het gebruikt in de donkere modus zijn.