Melding onderbreken

Updated by Daniel Sjögren

Wanneer een dienst / taak, verlofaanvraag en / of afwezigheid wordt aangemaakt of bijgewerkt, kan de medewerker, afhankelijk van de instellingen in Quinyx, op de hoogte worden gebracht via Qmail-bericht, pushbericht of sms.

Hoe u meldingen kunt onderbreken

De functie voor het onderbreken van meldingen bevindt zich in de vervolgkeuzelijst onder de profielfoto van de manager in het bovenste menu.

Klik op Meldingen pauzeren, en je hebt de mogelijkheid om te beslissen hoe lang je werknemers op de hoogte wilt stellen van geselecteerde roosterwijzigingen. Opties zijn onder meer:

• 15 minuten
  • 30 minuten
  • 60 minuten

Als de tijd is verstreken, heb je de kans om de meldingen voor een volgende periode te pauzeren of te hervatten.

Als u wilt stoppen met pauzeren voordat de tijd om is, klikt u op een willekeurig moment op hervatten.

Wanneer u meldingen onderbreekt, worden ze alleen voor u gepauzeerd. Meldingen worden niet gepauzeerd voor andere managers. Als werknemer ontvang je echter geen Qmail-berichten over wijzigingen in het rooster als de tijd verstreken is.

Wanneer meldingen naar medewerkers worden gestuurd

Het is mogelijk om in te stellen wanneer een medewerker op de hoogte wordt gebracht van wijzigingen in het rooster (zie Unit-instellingen hieronder voor meer informatie). Aangezien de configuraties zijn ingeschakeld, wordt de medewerker in de volgende gevallen op de hoogte gesteld:

Shift / taak

Voor ploegen en taken worden medewerkers op de hoogte gebracht wanneer de volgende updates plaatsvinden in een toekomstige gepubliceerde periode:

• Voeg ploeg / taak toe
  • Verander werknemer
  • Bewerk de tijd
  • Pas datum aan
  • Verwijderen

Verlaat sollicitaties

Bij verlofaanvragen worden medewerkers op de hoogte gebracht wanneer de volgende updates plaatsvinden in een toekomstige gepubliceerde of niet-gepubliceerde periode:

• Een verlofaanvraag goedkeuren
  • Een verlofaanvraag weigeren

Afwezigheid

Bij afwezigheid worden medewerkers op de hoogte gebracht wanneer de volgende updates plaatsvinden in een toekomstige gepubliceerde of niet-gepubliceerde periode:

• Afwezigheid toevoegen
  • Bewerk de tijd
  • Pas datum aan
  • Verwijderen
Als u toegang heeft tot meerdere groepen (units / secties), zal het pauzeren doorgaan wanneer u van groep wisselt binnen hetzelfde account.
Uitloggen en weer inloggen zal het pauzeren niet hervatten; Als u zich afmeldt en weer aanmeldt binnen de geselecteerde gepauzeerde tijd, worden meldingen nog steeds gepauzeerd wanneer u zich weer aanmeldt.
Unit instellingen

Configuratie voor werknemersmeldingen is te vinden onder Unit-instellingen> Berichten.

Instelling

Beschrijving (indien ingeschakeld)

Breng nieuwe ploeg op de hoogte

De werknemer wordt op de hoogte gebracht wanneer hij / zij wordt toegewezen aan een dienst.

Stel de werknemer op de hoogte wanneer de ploeg is verwijderd

De werknemer krijgt een melding wanneer een ploeg (en) waaraan hij is toegewezen, wordt verwijderd.

Medewerker informeren over ploegwisselingen

De werknemer krijgt een melding wanneer een ploeg (en) waaraan hij is toegewezen wanneer de tijd en / of datum wordt gewijzigd.