Salarissoorten

Een salarissoort is een code die Quinyx gebruikt om het aantal gewerkte uren naar het payroll-systeem te sturen. Hierdoor kan het payroll-systeem begrijpen hoe de gewerkte uren worden betaald.

In Quinyx is er een lange lijst met standaard salarissoorten. Deze salarissoorten zijn verbonden met verschillende instellingen in het overeenkomstsjabloon en worden automatisch gegenereerd als de instellingen correct zijn. Daarom kunt u de oorspronkelijke functie van de salarissoort niet wijzigen, maar u kunt de naam aanpassen aan uw organisatie en het payroll-systeem dat u gebruikt.

Lees meer over het configureren van salarissoorten hier en salarissoortregels hier.