Versie 0129

Updated by Leigh Hutchens

We willen graag dat u ons product beoordeelt op G2, de toonaangevende softwarebeoordelingssite waar duizenden gebruikers beoordelingen schrijven over platforms en tools die ze op het werk gebruiken.

Wanneer gebruikers zoals jij reviews schrijven over Quinyx, helpt dit potentiële klanten en gebruikers de waarde van ons product te begrijpen. Dankzij reviews die we tot nu toe hebben ontvangen, zijn we uitgeroepen tot G2's beste HR-software 2022 .

We zouden uw recensie zeer op prijs stellen. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten. En... om u te bedanken voor uw tijd, ontvangt u een Visa of Amazon eGift-kaart ter waarde van $ 25 (of gelijkwaardige lokale valuta).

Kies uit de onderstaande opties om het beoordelingsproces te starten:

Releasedatum 9 maart 2022

Nieuwe functionaliteit

Geen op dit moment.

Updates en prestatieverbeteringen

Update van filterlogica

In Schema hebben we enkele wijzigingen aangebracht in de manier waarop de filters van de verschillende categorieën items van andere categorieën beïnvloeden. We hebben deze wijziging aangebracht vanwege de populaire vraag, aangezien velen van jullie hebben aangegeven dat je wilt dat de ploegen en stoten - respectievelijk taken en stoten, voor degenen onder jullie die met taken werken - veel nauwer met elkaar verbonden zijn.

Dit is hoe het in de toekomst zal werken:

• Als u filtert op velden in de categorie Ploegen , zijn de enige stoten die bij ploegen horen, die welke overeenkomen met de ploegen waarop u hebt gefilterd.
  • Als u filtert op velden in de categorie Taken , zijn de enige stoten die bij taken horen, die welke overeenkomen met de taken waarop u hebt gefilterd.
  • Als u filtert op velden in de categorie Ponsen , zullen de enige ploegen die verschijnen die zijn die overeenkomen met de stoten waarop u hebt gefilterd.
  • Als u filtert op velden in de categorie Ponsen , zijn de enige taken die verschijnen de taken die overeenkomen met de stoten waarop u hebt gefilterd.

Alle statistische variabelen die door de filters worden beïnvloed, weerspiegelen de bovenstaande wijzigingen vanaf deze release.

Merk op dat momenteel, als u filtert op P unches > Punch missing , de geplande uren van de statistieken (ten onrechte) 0 aangeven voor de shifts die een punch missen. Dit probleem is alleen van toepassing wanneer het filter voor ontbrekende ponsen is toegepast. Dit zal zeer binnenkort worden aangepakt.

OpenID SSO-referentiebeheer

• Voeg OpenID-providers toe, werk ze bij of verwijder ze in Accountinstellingen. Binnenkort meer informatie hierover!

Andere updates en prestatie-updates

• Een link toegevoegd om toegang te krijgen tot Quinyx AI Optimization-pagina's vanuit Quinyx WFM. Deze is te vinden onder Account > AI-optimalisatie . Lees hier meer over toegang tot AI Optimization.
  • Het is nu mogelijk om de zichtbaarheid te wijzigen voor de standaard weergavegroepen met de naam Kosten en Uren . Dit kan worden gedaan onder Accountinstellingen > Variabele-instellingen en klik op Bewerken (potloodpictogram) naast een van deze weergavegroepen.
  • Bij het toevoegen van een nieuwe medewerker op het tabblad Personen zijn Geslacht en Geboortedatum niet langer verplichte velden en kunnen deze ongedefinieerd worden gelaten.
  • Bij het configureren van een feestdag hebben we een nieuwe "snelkopie"-functie geïntroduceerd waarmee u eenvoudig configuraties kunt kopiëren in de subpanelen Dagregel en Verschuivingsregel .
  • Update naar het rapport Geperste uren om ploegen in de toekomstige periode weer te geven, indien geselecteerd, zelfs zonder salaristypes die in die periode zijn gegenereerd.
  • Bijgewerkte tooltips over referenties en instructiebeheer

Bugfixes

• Een probleem met filteren van het basisschema opgelost dat ervoor zorgde dat de uren van het basisschema voor een ploegtype niet werden weergegeven in statistieken als een taak aan een ploeg was gekoppeld.
  • Er is een probleem opgelost dat verhinderde dat de instellingen voor basisschemavariabelen in statistieken werden weergegeven, zelfs als de zichtbaarheid van de variabele was ingesteld op Weergeven in statistieken (schema) .
  • Een filterprobleem opgelost dat, bij het filteren op een Personeelscategorie en Werknemer heeft ploegendienst , het schema nog steeds alle werknemers van die personeelscategorie weergaf, ongeacht of ze een dienst hadden of niet. Dit was ondanks het feit dat de categorie Personen en/of de schakelaar was ingesteld op "En".
  • Een filterprobleem opgelost dat ervoor zorgde dat items die onlangs uit alle Schema-filtervelden waren verwijderd, tijdelijk terugkeerden naar het filterveld. Ook hetzelfde probleem opgelost als het gaat om het aan-/uitvinken van de selectievakjes van de categorie, het wisselen van datum en het wel of niet bekijken van het weeknummer.
  • Er is een probleem opgelost waarbij invoergegevens mogelijk niet correct werden geaggregeerd in de planningsgrafiek, inclusief een probleem waarbij de geplande personeelsbezetting werd opgeteld tot één uur in plaats van 5 minuten.
  • Een probleem opgelost met betrekking tot het filteren op eenheden op het tabblad Tijd.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het rode kader niet verscheen rond een stoot voor waarschuwingen voor overuren.
  • Bijkomend probleem opgelost waarbij het toevoegen van een ontbrekende pons niet automatisch een kostenplaats of project aan de pons toevoegde.
  • Een probleem opgelost met de verdeling van de salariskosten in het paneel met roosterstatistieken wanneer de dienst pauze heeft.
  • Een probleem opgelost waarbij vrije dagdiensten werden weergegeven als verwachte salariskosten in roosterstatistieken.
  • Er is een probleem opgelost waarbij werknemersstatistieken niet werden bijgewerkt wanneer een overeenkomstwijziging werd aangebracht.

Nieuwe HelpDocs-artikelen

REST API/webservices-updates

Bij gebruik van call api.quinyx.com/v2/forecasts/static-rules , worden de resultaten nu gepagineerd. Elke pagina retourneert standaard 20 resultaten, maar gebruikers kunnen het aantal geretourneerde per pagina wijzigen. De eerste reeks resultaten die wordt geretourneerd, is vanaf pagina één. Headers kunnen worden gebruikt om door verschillende pagina's te navigeren. Zie branie voor meer details.

SOAP API / Webservice-updates

• Er is een probleem opgelost waarbij wsdlUpdateEmployees de werknemersrol niet correct beëindigde toen actief was ingesteld op '0'.
  • Een probleem opgelost waarbij het niet mogelijk was om lokale ploegendiensten te maken met wsdlUpdateShiftTypes.
  • Een probleem opgelost met wsdlUpdateShifts waarbij als kostenplaats niet gedefinieerd is, het kostenplaats van het ploegtype van de eerste ploeg in de payload zou toewijzen aan alle nieuw gecreëerde ploegen.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten die zijn beëindigd en waarvan de verwijdering is gepland.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .