Analytics

Updated by Leigh Hutchens

In Analytics kunt u rapporten maken. De eerste pagina die u ziet wanneer u op het Analytics-pictogram klikt, is het bestandsarchief , waarmee u een lijst kunt bekijken van alle rapporten die u heeft gemaakt.

Door op een rapportnaam in het zijpaneel te klikken, kunt u het geselecteerde rapport maken en een lijst bekijken van alle gemaakte rapporten van dat type.

Om een nieuw rapport te maken, klikt u op het type rapport dat u wilt genereren, voert u uw criteria in en klikt u op Maken .

U kunt de door u gegenereerde rapporten downloaden, zien op welke datum ze zijn gemaakt en de status van het rapport bekijken.

Een eerder gemaakt rapport blijft 40 dagen zichtbaar in het bestandsarchief, daarna wordt het automatisch verwijderd.
Welke rapporten u in het zijpaneel ziet, wordt bepaald door de machtigingen die u heeft. Lees hier meer over rapportages.