Versie 0128

Updated by Leigh Hutchens

We zouden graag uw feedback over Quinyx - $ 25 Visa of Amazon e-cadeaubon

We willen graag dat u ons product beoordeelt op G2, de toonaangevende softwarebeoordelingssite waar duizenden gebruikers beoordelingen schrijven over platforms en tools die ze op het werk gebruiken.

Wanneer gebruikers zoals jij reviews schrijven over Quinyx, helpt dit potentiële klanten en gebruikers de waarde van ons product te begrijpen. Dankzij reviews die we tot nu toe hebben ontvangen, zijn we uitgeroepen tot G2's beste HR-software 2022 .

We zouden uw recensie zeer op prijs stellen. Het duurt slechts ongeveer 5 minuten. En... om u te bedanken voor uw tijd, ontvangt u een Visa of Amazon eGift-kaart ter waarde van $ 25 (of gelijkwaardige lokale valuta).

Kies uit de onderstaande opties om het beoordelingsproces te starten:

Releasedatum 23 februari 2022

Nieuwe functionaliteit

Extra velden

Met deze release hebben we ondersteuning toegevoegd om extra veldconfiguraties te beheren.

Toevoegen, bewerken, verwijderen

Onder Accountinstellingen > Personen > Extra velden kunt u volledig aangepaste velden configureren die zullen verschijnen onder het gedeelte Extra velden van de werknemerskaart.

In de werknemerskaart hebben we bijvoorbeeld standaardvelden voor basisinformatie over werknemers, zoals naam, telefoonnummer en adres.

Door extra velden te gebruiken, kunt u aangepaste invoervelden voor de werknemerskaart maken om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van uw organisatie, zoals schoenmaat, favoriete film of favoriete pizzatoppings.

Overeenkomstsjabloon filterveld in Schema

In Planning kunt u nu filteren op werknemers op basis van het feit of ze een geldige overeenkomst hebben die een specifieke overeenkomstsjabloon gebruikt. Dit wordt gedaan met behulp van het nieuw toegevoegde veld Overeenkomstsjabloon . Afhankelijk van de Quinyx-configuratie van uw organisatie, kunt u hiermee bijvoorbeeld filteren op alle parttime medewerkers of op de criteria waarop uw overeenkomstsjablonen zijn opgesplitst.

In het vervolgkeuzemenu van het veld geeft Quinyx alleen de overeenkomstsjablonen weer die worden gebruikt door de actieve overeenkomst van ten minste één werknemer die in de momenteel bekeken periode voorkomt. Als een werknemer meerdere actieve overeenkomsten heeft (op elk moment tijdens de momenteel bekeken periode) die op hun beurt verschillende overeenkomstsjablonen gebruiken, zal de betreffende werknemer verschijnen als resultaat van filteren op een van die overeenkomstsjablonen.

Zoals in de meeste andere velden, is or-logica ook in dit veld van toepassing. Dit betekent dat bij het selecteren van meerdere overeenkomstsjablonen alleen die werknemers worden weergegeven die ten minste één geldige overeenkomst hebben (in de momenteel bekeken periode) die een van de geselecteerde overeenkomstsjablonen gebruikt.

U kunt de optie Alle overeenkomstsjablonen in de vervolgkeuzelijst gebruiken om alle opties te selecteren en vervolgens een subset van overeenkomstsjablonen te verwijderen. Dit is waardevol als u bijvoorbeeld alleen reguliere medewerkers wilt bekijken en u heeft 20 overeenkomstsjablonen in uw organisatie, waarvan 19 voor de overeenkomsten van vaste werknemers en 1 voor de overeenkomsten van uitzendkrachten.

Attest/Unattest all

We hebben de logica geüpdatet naar attest/unattest, zowel voor manager- als werknemersattesten.

Als u kiest voor Alles attesteren/Alles afwijzen , worden attesten van managers en werknemers beïnvloed voor stoten en afwezigheden. De verandering hier is dat het werknemersattest is ontkoppeld in een selectievakje dat standaard is uitgeschakeld. Dit zorgt voor snellere en betere granulariteit bij het werken met attesten en geeft managers meer controle.

Merk op dat de attest/unattest-logica is gebouwd op basis van de logica in Tijdinstellingen , wat betekent dat het zal werken volgens de instellingen van uw bedrijf voor de selectievakjes Hiërarchische goedkeuring en Manager kan werknemer goedkeuren .

Voorbeeld: het is voor u als manager geen optie om alle selectievakjes voor werknemers te attesteren als uw organisatie managers niet toestaat om voor werknemers te attesteren.

Groepen weergeven

We hebben nu functionaliteit vrijgegeven om weergavegroepen te maken die zowel in Schemastatistieken als op het tabblad Prognose werken. Hiermee kunt u selecteren welke variabelen u gegroepeerd in één grafiek wilt weergeven. Dit zorgt ook voor een betere gebruikerservaring bij het in- en uitschakelen van datapunten.

Deze extra flexibiliteit betekent dat gebruikers weergavegroepen moeten instellen om te bepalen welke gegevens toegankelijk zijn in Planningsstatistieken voordat ze variabelen kunnen zien in Planningsstatistieken, inclusief optimale personeelsberekeningen .

Dit moet worden gedaan door iemand met toegang tot Accountinstellingen > Variabele-instellingen > Weergavegroepen beheren . Hier kunt u definiëren welke variabelen in de planning en/of prognose worden weergegeven.

Als u een optimale personeelsberekening gebruikt op basis van statische en dynamische groepsregels, moet u de variabele Optimale personeelsbezetting maken via Accountinstellingen > Variabele-instellingen > Toevoegen > Optimale personeelsbezetting.

Meer informatie over het instellen en gebruiken van weergavegroepen vindt u hier .

Updates en prestatieverbeteringen

Nieuwe rechten

We hebben nieuwe rechten toegevoegd voor Toegangsrechten > Integratiegegevens en Toegangsrechten > Integratie API-sleutels. Het is nu mogelijk om te definiëren of een accountmanager toegang moet hebben om de integratiegegevens voor zowel REST API als SOAP API te beheren.

De standaardinstelling hiervoor is "Geen toegang" voor iedereen, dus om dit te wijzigen, moet de toestemming worden gedefinieerd voor iedereen die toegang zou moeten hebben.

Update naar API-sleutelbeheer

Het API-sleutelbeheer is geüpdatet met een nieuwe interface die het ook mogelijk maakt om API-sleutels opnieuw te genereren. Vanwege de nieuwe lengte en indeling van de API-sleutel hebben we ook de mogelijkheid toegevoegd om naar het klembord te kopiëren.

API-sleutelbeheer vindt u onder Accountinstellingen > Toegangsrechten > Integraties API-sleutels .

Opmerking: het opnieuw genereren van een API-sleutel kan bestaande integraties verbreken.

Jaarfilter voor Bank Holiday-configuraties

Bij het configureren van feestdagen kunt u nu de lijst met feestdagen filteren om alleen de jaren weer te geven waarin u geïnteresseerd bent.

Als er niets is geselecteerd, worden standaard alle jaren weergegeven. Van daaruit kunt u filteren op elk jaar waarop u een feestdag heeft geconfigureerd.

Bugfixes

• Er is een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat een afwezigheidsschema afwezigheden genereert met onderliggende ploegen op feestdagen, ondanks het feit dat de instelling Aanmaken op feestdagen in het afwezigheidsschema niet was geselecteerd.
  • Een probleem met filteren van het basisschema opgelost dat verhinderde dat de uren van het basisschema de juiste uren voor taken weergaven in de weergave die overeenkwamen met het toegepaste ploegentypefilter.
  • Er is een probleem opgelost in Planning waarbij bepaalde werknemers ten onrechte werden weergegeven als behorend tot secties waarin ze geen directe rol hadden bij het gebruik van het filterveld Personen > Sectie .
  • Een filterprobleem opgelost dat ervoor zorgde dat statistieken zich niet aanpasten aan wijzigingen in de planningsweergave bij gebruik van een opgeslagen filter dat vóór Filters 2.0 ( versie 0120 ) was gemaakt.
  • Een probleem opgelost waarbij gebruikers hun browser moesten vernieuwen om de starttijdoptie in de Weergaveopties > Werknemerssortering te laten werken zoals verwacht wanneer een filter was toegepast.
  • Er is een probleem opgelost waarbij een onjuiste afwezigheidswaarschuwing werd gegenereerd als een verlofaanvraag eindigde op hetzelfde moment dat een klap begon.
  • Een probleem opgelost dat het aanmaken van een speciaal Noors afwezigheidstype (Egenmelding) ten onrechte verhinderde.
  • Een probleem opgelost met betrekking tot de zichtbaarheid van de overeenkomst op de tijdkaart.
  • Verschillende gemelde gevallen opgelost met betrekking tot stoten die waren gekoppeld aan de verkeerde overeenkomst in de planningsweergave.
  • Verschillende gemelde gevallen van onjuiste informatie over geplande uren (inclusief niet-toegewezen diensten) in de Tijdkaart opgelost.
  • Er is een probleem opgelost waarbij taken die niet overeenkwamen met de selecties in het taaktype, de taaksectie en/of de taakstatusvelden werden weergegeven met overlay in plaats van helemaal niet.
  • Een probleem opgelost met betrekking tot de uitvoer van het planningsrapport wanneer de personeelscategorie was gekoppeld aan een klassieke sectiemanagerrol.
  • Probleem opgelost met betrekking tot feestdagen met de instelling Afwijkende eerste uren van overuren (OT).
  • Een probleem opgelost waardoor de gebruiker de wijzigingen in UT/OT niet direct kon zien.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de waarschuwing voor extra uren zich onregelmatig gedroeg en voorheen niet altijd de waarschuwing weergaf volgens de instellingen voor extra uren.
  • Er is een probleem opgelost waarbij de knop "Ontbrekende perforatie" de gegevens (bijv. project en kostenplaats) niet vooraf invulde zoals verwacht

Nieuwe HelpDocs-artikelen

REST API/webservices-updates

Geen op dit moment.

SOAP API / Webservice-updates

Veiliger API-sleutels

Wanneer een API-sleutel wordt gemaakt, is deze nu veiliger dan voorheen. Het nieuwe formaat zal langer zijn en meer karakters bevatten.

Er worden geen API-sleutels geforceerd bijgewerkt met de release, dit is voor nieuwe of toekomstige geregenereerde sleutels.

Eindpunten worden verouderd en verwijderd

Er zijn momenteel geen eindpunten die zijn beëindigd en waarvan de verwijdering is gepland.

Klik hier om de nieuwe Quinyx WFM Web Service-documentatie te bekijken. U kunt hier nog meer informatie over webservices vinden .
We moedigen al onze klanten aan om gebruik te maken van onze API's om gegevens bij te houden en ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is. Om de schaalbaarheid van onze API's te garanderen en tegelijkertijd ons klanten- en gebruikersbestand uit te breiden, hebben we besloten beperkingen toe te voegen aan het gebruik van onze SOAP API's. Deze beperkingen worden programmatisch afgedwongen en dat betekent dat we een limiet voor gelijktijdige oproepen per klant tot 10 zullen afdwingen. U kunt antwoordcode 429 verwachten als u deze limiet overschrijdt en het wordt aanbevolen om een backoff-mechanisme voor opnieuw proberen te implementeren om de limiet af te handelen. Houd er rekening mee dat de limiet alleen van toepassing is op SOAP. Wanneer u de komende jaren van SOAP naar Rest gaat, worden eventuele limieten in de API ingebouwd. Zorg ervoor dat u deze informatie doorstuurt naar de partij binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor integraties .